panfillo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, mam na imię Przemcio mam 30 lat, nie pije alkoholu ale zażywam narkotyki. ;)Moja historia z motocyklami rozpoczęła się dawno temu ale dopiero w ubiegłym sezonie zakupiłem motór.Śmigam na pomarańczowej cebuli w wersji N.W tamtym sezonie po prostu jeździłem i cieszyłem się nowym nabytkiem a w tym sezonie nie mogę wyjść z garażu bo to gaźniki bo to hamulce bo to napęd. W każdym bądź razie mam nadzieje, że niedługo skończę walkę i spotkamy się gdzieś na drodze.Pozdrowił. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dobry wstęp;)mogłbyś go rozwinąć;Dpowitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Powitać, jak do nas trafiłeś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 niestety jak zażywasz narkotyki jak napisałeś to ja raczej powiem żegnaj a nie witaj 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Powitać 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Na forum trafiłem przez kolegę, który jest tu zarejestrowany.@Adany_76 trochę się spiąłeś, po co tak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Pwitać ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witamy na forum. Ode mnie powiem, że zażywaj sobie co tam chcesz - Twoja sprawa i ja osobiście nic do tego nie mam. Nie rozumiem też wcześniejszego oburzenia :)Każda używka bez przesady jest dobra 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 a wzieliście pod uwagę to, że może napisał to dla jajec.. bo chyba nikt kto bierze by się publicznie tym nie brandzlował na forum według mnie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 już jesteśmy odbierani jako kamikadze, a teraz będziemy jako ćpuny kamikadze.właśnie przez takie wpisy.popieram Adany'ego. są jakieś granice "dobrego" żartu. ten raczej się w nich nie mieści. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Przykro mi, że uraziłem czyjeś uczucia i przekroczyłem "granice dobrego żartu". Pocieszające jest to, że istnieją na tym forum osoby które skumały "żart". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Przykro mi, że uraziłem czyjeś uczucia i przekroczyłem "granice dobrego żartu". Pocieszające jest to, że istnieją na tym forum osoby które skumały "żart". Witaj, nie jest aż tak źle, ale faktycznie nie znając kogoś można to różnie zinterpretować, choć te oczko powinno wystarczyć... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Żart czy nie żart - sprawa indywidualna każdego człowieka i dziwią mnie niektóre wypowiedzi. Niestety Polski wszechobecna dyskryminacja spowodowana przez religię dominującą i jej przesłanie jeszcze długo nie opuści. Pewnie uraziłem czyjeś uczucia, ale mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie tak jak i robić co tylko chcę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 nie pije alkoholu ale zażywam narkotyki.No tak... od razu widac, ze dosc wnikliwie przegladales dzial 'Bez udziału motocykla', a na tym forum akurat ilosc imprez alkoholowych w zimniejszych miesiacach byla dosc znaczna... :DKoncz walke ze sprzetem, bo szkoda sezonu Powitac 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cborzel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 hejka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 No dobra, przyznam się. Piwko czasem tez chlapnę- podwójny nałóg ;)A wódki za dużo nie napije się bo dużo wiem na temat jej produkcji i codziennie mam z nią styczność.Uprzedzam, że nie pracuje w sklepie ani w polmosie i nie załatwiam po taniości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Siemka, dobre wejscie jak dla mnie;) lwg 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Siemka, dobre wejscie jak dla mnie;) lwg http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 cześć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Eloł, dajmy juz spokój z tym kto co bierze, kto w co wierzy i kto na kogo głosuje, bo skończymy jak zlot w Częstochowie... 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi