krzysiek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jak tak to nie jest źle. Najgorsze to te pieprzone punkty. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieon Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zastanawiam sie czy nieprzyjecie mandatu nie bedzie równało sie z dodatkowymi kosztami (grzywna, opłata sądowa, przejazd). Jutro zadzwonie do nich potargować się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja kiedyś dostałem 200pln i chyba 4punkty się przyznałem ale nie zapłaciłem. Z sadu mi przyszło by zapłacić 150 o punktach nie wspomniano. W tym roku w styczniu 10p/500pln przekroczyłem o 89km nie było na kogo zgonic i przyjąłem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 mhm, zawsze jak widziałem fotoradar, to tylko środkowy palec i fotka... Np ostatnio przy jakiś 200 km/h na ul. Pabianickiej... Jak dostanę fotkę to wstawię i się pochwalę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mhm, zawsze jak widziałem fotoradar, to tylko środkowy palec i fotka... Np ostatnio przy jakiś 200 km/h na ul. Pabianickiej... Jak dostanę fotkę to wstawię i się pochwalę Moim skromnym zdaniem nie ma się czym chwalić http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W sumie to nie ale za szybko też nie można, bo mnie nie złapie fotoradar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Byku pytanie do Ciebie mam.Przy Dellu jadąc w stronę Tomaszowskiej ostatnie skrzyżowanie przed rondem jest kamera. Czemu ma służyć? Pytam bo ostatnio mnie poniosło i poleciałem ok.300km było po deszczu to pewno i ostrość gorsza w obiektywie. żeby mi co do domu nie przyszło 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nic Ci nie przyjdzie, ta kamera służy tylko do monitorowania natężenia ruchu. Taka sama kamera jest też tuż przy rondzie na światłach, jadąc od ulicy zakładowej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dzięki masz czas o 14,00 Profi 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jeżeli już to raczej później, w dziale spontany itp umawiają się właśnie na jakieś latanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wiem,ale mówię o czymś więcej :ph34r:zresztą i tak się nie zmówią wcześniej niż na 15 albo na 16 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 mhm o czymś więcej mówisz Ja nie jeździłem jeszcze z forumowiczami, więc nie wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 różnie to bywa zależy kto się zjawi. jak coś to podlecimy do FLM 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Wczoraj się dowiedziałem, że policja obsadziła wszystkie puszki w Łodzi. Wiadomość jest z pewnego źródła. Ja widziałem tylko jeden fotoradar jak jechałem wczoraj (Piłsudskiego przy Widzewskiej) i faktycznie był pełny. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ciekaweBTWczy fotoradar lapie ze wszystkich pasow? np na Pabianickiej jadac w strone Lodzi jest jeden przy lewym pasie, czy on cyka fotki jak ktos jest na skrajnym prawym? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 jeszcze nigdy nie widziałem żeby ten na pabianickiej był załadowany, a nie omieszkam sprawdzić kiedy jadę moto...Generalnie dobre info o pełnych puszkach fotoradarów, dzięki za uprzedzenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 jeszcze nigdy nie widziałem żeby ten na pabianickiej był załadowany, a nie omieszkam sprawdzić kiedy jadę moto...Generalnie dobre info o pełnych puszkach fotoradarów, dzięki za uprzedzenie Był załadowany, o ile dobrze pamiętam, to w ubiegłym tygodniu. Teraz nie zwracałam uwagi, bo i tak zwalniam za samochodami. Ostatnio widziałam też oczko przy Liściastej. Na Zgierskiej chyba nie jest załadowany, bo już jakiś czas obiektyw jest zaklejony jakąś czerwona wlepką (zresztą, tam co chwilę ktoś go zakleja). Chyba, że to maskowanie jest Natomiast zastanawia mnie czy już działa pomiar na 11-Listopada. Jak się wjeżdża od Okulickiego, to jest tablica - fotoradar, odcinkowy pomiar prędkości, czy jakoś tak. Pewnie się dowiem, że działa jak dostanę liścik. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jak jechalam jakies 2 tyg temu to byl zaladowany na Pabianickiej bo zrobil mi z kumpela fote a teraz jak wczoraj jechalam to nic nie bylo...oni go przekladaja co jakis czas 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Tak jak pisałem, wczoraj dowiedziałem się od znajomej osoby pracującej w policji, że wszystkie puszki zostały obsadzone. Dowiedziałem się też, że wszystkie są ustawione na margines 20km/h. Zapomniałem napisać o tym wcześniej. No i fotoradary teoretycznie łapią ze wszystkich pasów, przynajmniej tak twierdzi policja. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No to niezle a byla taka frajda ze mozna bylo przejechac sobie bez problemu nie zwalniajac a tu masz :/ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ja widziałem tylko jeden fotoradar jak jechałem wczoraj (Piłsudskiego przy Widzewskiej) i faktycznie był pełny.Dziwne, jechałem tam przed 20'stą i nic nie wypatrzyłem - aczkolwiek byłem na dalszym pasie i mogłem źle sprawdzić. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Natomiast zastanawia mnie czy już działa pomiar na 11-Listopada. Jak się wjeżdża od Okulickiego, to jest tablica - fotoradar, odcinkowy pomiar prędkości, czy jakoś tak. Pewnie się dowiem, że działa jak dostanę liścik. odcinkowe pomiary sa tez na al. unii i maratonskiej - przynajmniej wg znakow tam stojacych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 odcinkowe pomiary sa tez na al. unii i maratonskiej - przynajmniej wg znakow tam stojacychTakie znaki sygnalizują o fotoradarach straży miejskiej... na Dąbrowskiego ostatnio mi pstrykneli tak fotkę, że o mało co nie oślepłem... :/ niestety samochodem jechałem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jakby ktoś jechał na Kruszów/Piotrków Trybunalski, to na rozwidleniu trzypasmowym i pierwszych światłach po lewej fotoradar jest aktywny, ale na szczęście z powrotem odwrócony, aby robić od przodu fotki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tak jak pisałem, wczoraj dowiedziałem się od znajomej osoby pracującej w policji, że wszystkie puszki zostały obsadzone. Dowiedziałem się też, że wszystkie są ustawione na margines 20km/h. Zapomniałem napisać o tym wcześniej. No i fotoradary teoretycznie łapią ze wszystkich pasów, przynajmniej tak twierdzi policja. Sprawdzam - łapią z dwóch pasów na pewno, nie wiem jak z trzeciego 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi