Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Dr Big Blue Czyli Suzuki Dr 800S

Lukas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym przedstawić moją nową maszynę - Suzuki Dr 800S
Moto kupione pierwszego dnia maja b.r - myślę że za dobrą cenę.
Ogólnie stan moto jak na 92' jest dobry a będzie bardzo dobry po małych zmianach/dodatkach/akcesoriach i ogólnym odświeżeniu.
Na pierwszy ogień musiałem wymienić bateryjkę - zrobione od razu na drugi dzień :P
Pozostało parę rzeczy - mniejszych i większych, które na pewno zrobię - wszystko pomalutku, stopniowo ponieważ i trochę krucho z czasem (jestem przed maturami) oraz moto jest jeżdżone :P

Poniżej trochę fotek (3 zrobione przeze mnie a 4 z ogłoszenia)

postaram się wpaść w czwartek na Jana Pawła a jak się nie uda to na pewno w następny będę obecny :smile:

post-3524-0-81590500-1462301152_thumb.jpg

post-3524-0-08578700-1462301157_thumb.jpg

post-3524-0-79749700-1462301162_thumb.jpg

post-3524-0-27035000-1462301179_thumb.jpg

post-3524-0-83597400-1462301184_thumb.jpg

post-3524-0-26813600-1462301190_thumb.jpg

post-3524-0-63120900-1462301195_thumb.jpg

Edytowane przez Lukas (wyświetl historię edycji)

Miałem, jeździłem, zwiedziłem Big'iem trochę w koło Polski.

Fajne kultowe moto, jak udało Ci się kupić w dobrym stanie bez druciarstwa to super, dbaj o niego bo mało już Bigów i coraz trudniej o dobry egzemplarz.

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Jak na swój wiek, to świetnie się prezentuje - fajny kolorek - będziesz widoczny!

Szerokości!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

mały up :smile:
oczywiście jak przystało na konkretny motocykl Suzi pokazała swoje zdanie i po krótkiej przejażdżce w środę w lekkim deszczu i ogarniętym przeglądzie (tym do dowodu) na następny dzień moto nie chciało zagadać. Wraz z Kubą-Kazikiem wzięliśmy się za problem i wymieniliśmy przewód prądowy pomiędzy aku a regulatorem napięcia bo izolacja była przepalona ale to nic nie dało. Lecz na następny dzień od razu zagadała (problemu nie ustalono - podejrzenie: moduł zapłonowy/przewody wysokiego napięcia)
wkrótce przegląd w serwisie bardziej szczegółowy i mam nadzieje że będzie więcej jazdy :smile:

Edit:
moto po serwisie w Metro Racing (dziękuję bardzo za dobry serwis :smile: ) - trochę rzeczy ogarniętych lecz jeszcze dużo zostało ale to już pierdoły i wraz z upływem czasu będzie robione ;)
Widzimy się jutro :P

Edytowane przez Lukas (wyświetl historię edycji)