JAREK-XJR Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Można wrzucać fotki, tak ustalilem w pracy. Kurcze, czy to u mnie czy u wszystkich się forum kaszani? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 u Ciebie, nie pij tyle 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nie pije, wiec pewnie musze zaczac. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Można wrzucać fotki, tak ustalilem w pracy. Kurcze, czy to u mnie czy u wszystkich się forum kaszani? A to nie Twoim aparatem były robione? Kiedy więc można się spodziewać, że je upublicznisz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kurcze, czy to u mnie czy u wszystkich się forum kaszani?Są jakieś przerwy i nieraz strona forum jest niedostępna przy dobrym necie jak wszystko inne działa. Chyba coś hosting nawala... Na biwak być może dołączę z namiotem wraz z kobitką, zobaczymy jak będzie z czasem i jaki termin. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Podajcie dokładną lokalizację tej Fryszerki. Jaki to ośrodek (pole namiotowe). Adres, informacje. Gdzie zdjęcia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Te zmojego aparatu wrzucę pewnie w wekend bo dzis i jutro od świtu do nocy w pracy jestem. Fryszerka kolo Inowlodza ale tam prosilbym najazdow nie robic bo panny maja czynnie uczestniczyc w rożnych zajeciach i albo nas nie bedzie w bazie albo coś bezie do zrobienia, a jak się będę rycerzami na stalowych rumakach rozpraszać to nic nie zrobią. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 zaraz napiszą, że całkiem przypadkiem do spały (koło inowłodza) na spacer skoczą 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To już wiemy gdzie to. Tam są super rybki zaraz obok i generalnie fajne miejsce na biwakowanie. To pisałem ja: Michal G. ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Przepraszam za zwłokę ale wreszcie są: https://picasaweb.google.com/YARECK1300/MOW3DzienDziecka2012?authkey=Gv1sRgCIS8gpabheDbAQ# 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi