Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

10 Czerwca 2012 - Dzień Dziecka Dla Wychowanek Mow Nr 3 W Łodzi.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JAREK-XJR

16

• jaquzie

7

• Grinch

6

• BykuOCW

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u Ciebie, nie pij tyle ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Można wrzucać fotki, tak ustalilem w pracy.

Kurcze, czy to u mnie czy u wszystkich się forum kaszani?

A to nie Twoim aparatem były robione? :unsure: Kiedy więc można się spodziewać, że je upublicznisz?
Opublikowano

Kurcze, czy to u mnie czy u wszystkich się forum kaszani?

Są jakieś przerwy i nieraz strona forum jest niedostępna przy dobrym necie jak wszystko inne działa. Chyba coś hosting nawala...

Na biwak być może dołączę z namiotem wraz z kobitką, zobaczymy jak będzie z czasem i jaki termin.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Podajcie dokładną lokalizację tej Fryszerki. Jaki to ośrodek (pole namiotowe). Adres, informacje.

:sad2: Gdzie zdjęcia?

Opublikowano

Te zmojego aparatu wrzucę pewnie w wekend bo dzis i jutro od świtu do nocy w pracy jestem.

Fryszerka kolo Inowlodza ale tam prosilbym najazdow nie robic bo panny maja czynnie uczestniczyc w rożnych zajeciach i albo nas nie bedzie w bazie albo coś bezie do zrobienia, a jak się będę rycerzami na stalowych rumakach rozpraszać to nic nie zrobią.

Opublikowano

zaraz napiszą, że całkiem przypadkiem do spały (koło inowłodza) na spacer skoczą :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

To już wiemy gdzie to. Tam są super rybki zaraz obok i generalnie fajne miejsce na biwakowanie.

To pisałem ja: Michal G. ;-)