Skocz do zawartości

10 Czerwca 2012 - Dzień Dziecka Dla Wychowanek Mow Nr 3 W Łodzi.

JAREK-XJR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JAREK-XJR

16

• jaquzie

7

• Grinch

6

• Konrad85

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ja mam dwa kaski, jednak nie mogę wziąć udziału w imprezie ( egzaminy w szkole) moge pożyczyć drugi kask. Kondrad85, jak coś to wpadnij do mnie.

wielkie dzięki :smile:

Z Okropną przyjedziemy. Jeden zapasowy kask to mamy ale niestety nie udało nam się skombinować drugiego. Jeżeli ktoś z Was mógłby pomóc proszę o PW lub kontakt na gg/ tel.

Niestety nie mogłem być... wczoraj zakupiony lapek okazał się z wadą fabryczną i musiałem do portu lecieć i go reklamować a teraz znów instalacja windy i softu...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Wszystkim przybylym, na moto i bez, z kaskami i bez BAAARDZO DZIEKUJE. Dziewczyny zachwycone a zatem ja tez.Mam nadzieje, ze zbyt duzo fotek radar nie napstrykal.musimy w przyszlym roku ograniczyc nieco predkosci bo dziewczyny sie chwala, ze jezdzily po 180 i jak sie domyslalm to moge dostac opr od dyrektorki.jeszcze raz dzieki.acha: prosze na razie nie publikowac zdjec, na ktorych sa twarze dziewczyn, dopytam o zgode na publikacje ich wizerunku. W kaskach mozna bo nie sa identyfikowalne.

przyjemność po naszej stronie, a jabłecznik był zaje... pyszny znaczy się ;) pochwal tam dziewczyny ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Wszystkim przybylym, na moto i bez, z kaskami i bez BAAARDZO DZIEKUJE. Dziewczyny zachwycone a zatem ja tez.Mam nadzieje, ze zbyt duzo fotek radar nie napstrykal.musimy w przyszlym roku ograniczyc nieco predkosci bo dziewczyny sie chwala, ze jezdzily po 180 i jak sie domyslalm to moge dostac opr od dyrektorki.jeszcze raz dzieki.acha: prosze na razie nie publikowac zdjec, na ktorych sa twarze dziewczyn, dopytam o zgode na publikacje ich wizerunku. W kaskach mozna bo nie sa identyfikowalne.

Radar, fotek ???? Nieeeee :smile: A tak swoją drogą, to możą by zrobić kiedyś wychowankom pokaz zdjęć z wypadków. Ja im tłumaczyłem, że szybka jazda jest fajna, ale bardzo niebezpieczna. Moje pasażerki niejednokrotnie musiałem "zmuszać" do założenia rękawiczek i zapięcia kurtki. No bo im nie potrzebne :oZdjęcia to i ja chętnie bym zobaczył. Może wreszcie wybiorę sobie coś "avatar".Trzeba częściej się organizować. Powiem Wam Panowie, że wyszła z tego całkiem niezła imprezka. Poznałem bardzo fajnych ludzi :)A kto to mówił, że ścigaczem mojej 7-setki nie mógł dogonić? Przecież to tylko turystyka-enduro :)Sądzę, że mistrzem sprintu między skrzyżowaniami była Honda Deaville. To naprawdę wymiatało :)Ja po tej imprezie udałem się na ognisko na poligonie. Była pieczona ryba i kiełbasa. A potem spadł deszcz. Nieźle nas zmoczyło :smile: Leje do tej pory, ale my już w domu.Jarku, my też dziękujemy za możliwość przysłużenia się "społeczeństwu". :smile:

Z Okropną przyjedziemy. Jeden zapasowy kask to mamy ale niestety nie udało nam się skombinować drugiego. Jeżeli ktoś z Was mógłby pomóc proszę o PW lub kontakt na gg/ tel.

A dlaczego Ty ma małżonkę mówisz "Okropna". Patrząc na Was oboje - mam inne zdanie :PNo więc kiedy żona chce się przejechać na moim TransAlpie?Chłopaki a kto z Was mówić, że jakiś Kuba z żoną, do Chorwacji na moto pojechał? Chętnie poznam ty osoby i zasięgne nieco opinii.Z góry dzięki za podrzucenie kontaktu.

Jakie 180 nawet tyle na liczniku nie mam było przepisowo nie więcej niż 50.... ważna że dziewczyny zadowolone powiedz im że jak będą numery odwalać to następnym razem się nie pojawimy i będziesz miał trochę spokoju :)Fakt powiem Grinch że jak na 700 i 60 kM to daje rade naprawdę myślałem że ma zdecydowanie więcej mocy daje rade ten twój TransAlpie jak będą zdjęcia to dajcie znać powysyłajcie na maila jak nie będzie można publikować .

A dlaczego Ty ma małżonkę mówisz "Okropna". Patrząc na Was oboje - mam inne zdanie No więc kiedy żona chce się przejechać na moim TransAlpie?

A małżeństwem nie jesteśmy :smile: i nie ja mówię Okropna tylko sama w przypływie samokrytycyzmy tak się oceniła http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif . Myślę, że przy najbliższej okazji temat przejażdżki na Twoim TransAlpie wróci bo Ewa stwierdziła, że bardzo Jej przypadł do gustu.Impreza rewelacyjna - kolejna okazji, żeby poznając ludzi z naszej gromadki zrobić coś pożytecznego. Myślę, że w przyszłym roku więcej dziewczyn zapracuje sobie na uzyskanie przywileju a i nasza grupa nie będzie mniejsza. Jeśli chodzi o mnie to jak Jarek jeszcze z innej okazji będzie potrzebował człeka z moto to jestem gotów przyjechać.Zdjęcia można by wrzucić na jakiś serwer i nam linki udostępnić - przecież dalej nie opublikujemy,no nie?

Witajcie :smile: Bardzo dziękuję za świetnie sędzony czas , cieszę się że dziewczyny zadowolone , bo dla nich tam byliśmy :smile: Faktycznie jabłecznik pierwsza klasa , niech się chowają cukiernie !!!! Dzięki Jarku za zaproszenie , polecamy się z xantonem na przyszłość :smile: . Pozdrawiam :riding: Ps : Grinch , czemu " Okropna " ? Faktycznie xanton ma rację ... skrytykowałam tak siebie i cholera zostało :decayed:

fajnie że po wszystkim podjechaliście do mnie do warsztatu szkoda że nie mogłem zwami pojechać ale nie wszyscy mogą jeździć ktoś musi to naprawiać jeszcze trochę i wszyscy pozapierdalamy :smile:

007.gif

Mam nadzieje, ze zbyt duzo fotek radar nie napstrykal.musimy w przyszlym roku ograniczyc nieco predkosci bo dziewczyny sie chwala, ze jezdzily po 180 i jak sie domyslalm to moge dostac opr od dyrektorki.jeszcze raz dzieki.

myślę że trochę przesadzają :P w licznik raczej nam nie patrzyły :P ja póki co prędkościomierz mam nadal zepsuty więc u mnie było ciągle 0 :P z fotoradarami myślę że nie będzie problemu... ja np zwalniałem do prędkości aut jadących obok no chyba że trafiałem na tych co jechali więcej... nie wiem nie mam prędkościomierza :P

Chłopaki a kto z Was mówić, że jakiś Kuba z żoną, do Chorwacji na moto pojechał? Chętnie poznam ty osoby i zasięgne nieco opinii.Z góry dzięki za podrzucenie kontaktu.

jeżeli mnie pamięć nie myli to chodzi o http://motocykle-lodz.pl/user/77-kuba/od siebie dodam że powinno być więcej tego typu imprez... a nie tylko dwa razy w roku... na dzień dziecka i mikołajki...

musimy w przyszlym roku ograniczyc nieco predkosci bo dziewczyny sie chwala, ze jezdzily po 180 i jak sie domyslalm to moge dostac opr od dyrektorki.

i tutaj przyznam rację żeby trochę się powstrzymywać bo przecież na tego tupu akcjach nie jeździmy sami i nie chcemy mieć na sumieniu pasażera... mi np na Radogoszczu kobita wyskoczyła autem z podwórka wymuszając pierwszeństwo którego nie miała... jedyne co mi pozostało to przyhamować, zatrąbić i popukać się w kask... :(i na koniec dzisiejsza mapka z trasy http://mapy.google.pl/maps?saddr=Drewnowska&daddr=Drewnowska+to:Zgierska+to:%C5%9Awitezianki,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA+to:%C5%9Awitezianki+to:Aleja+W%C5%82%C3%B3kniarzy+to:Drewnowska&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.784077,19.430802&spn=0.011482,0.033023&sll=51.782405,19.433355&sspn=0.011483,0.033023&geocode=FYYeFgMdO3woAQ%3BFV4aFgMd8FkoAQ%3BFXuoFgMdMoooAQ%3BFfbEFgMdSpQoASnDz0s3esobRzFPj0JvVmO0Ow%3BFbquFgMdksEoAQ%3BFciVFgMdTGYoAQ%3BFXIeFgMdAH4oAQ&mra=dme&mrsp=0&sz=16&t=m&z=16jeżeli ktoś miał 10 lub więcej kursów to nie dziwię się że tankowaliśmy :P jedno okrążenie mw 14 km :P

Co do trasy to bardzo fajnie pomyślana - ponieważ ja nie wiedziałem gdzie trzeba zawracać to dwa razy zrobiłem nieco inną https://maps.google....mra=ls&t=m&z=13co prawda odpadło kolanko w stronę Katowic ale też myślę, że może być jako alternatywna.

od siebie dodam że powinno być więcej tego typu imprez... a nie tylko dwa razy w roku... na dzień dziecka i mikołajki...

A może na zakończenie roku szkolnego byśmy zrobili taką imprezę?

Jabłecznik pycha apropoo macix zmień se moto bo cebula to juz historia

Cebule to były dwie - moja i Okropnej.

traska ok, tylko ruch dość duży się zrobił, trzeba było uważać przy tych... "50km/h" ;)mi np. podczas 1 z rund, koleś z prawego pasa wjechał praktycznie na mój, więc musiałem odbijać dość ostro w lewo; zauważył, odbił w prawo, puściłem go przed siebie i tylko zaświecił awaryjnymi.. co by mi było z jego awaryjnych, gdyby we mnie wjechał? niestety bywają kierowcy lepsi i gorsi.. nie 1 nie ostatni raz.ważne, że imprezka się udała, dziewczyny zadowolone (pewnie najbardziej te, które jeździły po kilka razy :smile:), na liczniku ponad 100km przybyło.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Noooo, na liczniku przybyło, owszem. I trochę zmiękła klamka hamulca :smile: Dziwne prawda?Ja przyjechałem od rana na rezerwie prawie, więc miałem międzytankowanie w powietrzu :)Jarek - kiedy robimy zgrupowanie "po dniu dziecka" dla tej zacnej ekipy?Bardzo mi ten wczorajszy skład przypadł do gustu.Zorganizuj no jakieś spotkanko ogniskowe :)Oczywiście z utęsknieniem czekamy na zdjęcia. Widziałem że tam był człowiek który zajmował się tylko fotografowaniem, więc załatw od niego te foty.I filmiki z moto od kolegi Seby - kręciła jedna z pasażerek.A poza tym ktoś z naszych też robił zdjęcia - przyznać się kto - ale już.

A mnie k....a do fabryki sciagneli :(Mam nadzieje ze nastepnym razem do Was dolaczei nie bedzie to za rok ;)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Ognicho bede robil w wakacje bo od 4 do 16 lipca bede z dziewczynami na obozie we Fryszerce.

Niemniej bede o terminie informowal i serdecznie zapraszam, rowniez w wersji biwakowej czyli kto namiot ma niech przywozi i na noc zostaje.

Podjedziemy na rybke do Fryszerki :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."