Skocz do zawartości

10 Czerwca 2012 - Dzień Dziecka Dla Wychowanek Mow Nr 3 W Łodzi.

JAREK-XJR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JAREK-XJR

16

• jaquzie

7

• Grinch

6

• Konrad85

5

Top użytkownicy w tym temacie

Eeee to dobrze ze mniej wiecej taki wiek bo mysle ze takiej malej dziewczynki nie wzial bym za nic. Moga sie dziewczyny ucieszyc ;) Fajna akcja :smile:

A ja się zastanawiam, bo możliwe, że będą większe ode mnie :biggrin: Z wożeniem będzie problem :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Ciebie Julka też powozimy :smile: jak to kiedyś powiedział pewien mędrzec: woził wilk razy kilka, powieźli i wilka :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Ciebie Julka też powozimy

Do Was to się mogę zgłosić w każdej chwili, więc może tego dnia motoatrakcje zostawmy dziewczynom ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Czas odległy, ale też wstępnie się pisze! :riding:

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

Hahaha;) Julka dasz rade jakos ;) w koncu musisz sie nauczyc wozic plecaczki ;D tylko uwaga bo wczoraj jak mnie na gume postawilo jak z kumplem jechalem to nie wiem kto bardziej sie przestraszyl ja czy on :biggrin: hahaha

Hahaha Krzysiek ja jechałem na placaku u Marcina XT660T bez kasku i tak przechyliłem sie do tyłu jak przyspieszał, że też ciężko na gumie poszliśmy:P A na rondzie się przechylałem " na kolano " ... NA SUPERMOTO :P

Cieszę się, że jest takie zainteresowanie i wstępne deklaracje. Niemniej jednak proszę zbytnio wątku nie rozwlekać bo stanie się nudny i nikomu nie będzie się chciało czytać kilku stron dla znalezienia bliższych informacji.Druga sprawa, to otwarcie piszę, że wolę pojechać sam jak mam mieć kłopoty bo komuś się stawiania na kole z pasażerką zachciało i było bums. Nie chcę podczas imprezy żadnych stuntów z dziewczynami na pokładzie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Kochani! W sobotę 25 maja jadę na europejski zlot XJR na Kaszuby i będę tam do 3 czerwca. W tym czasie mogę mieć utrudniony dostęp do sieci więc i moja obecność na forum może być znikoma. Niemniej jednak 10 czerwca jest nadal aktualny i po powrocie napiszę szczegółowy plan działania.Pozdrawiam i zapraszam do zabawy.

• 2 tygodnie później...

Myślę, że nie ma co się bawić w listy bo jak to w życiu bywa, często z listy odpada połowa albo więcej. Kto będzie, to będzie i już.Zbiórka jak co roku na parkingu przy manu od ul. Karskiego pod banerem przy rogu z Drewnowską. Godzina 10:00-10:20.Później jedziemy razem do Ośrodka, tam na apelu w środku składam od nas życzenia i rozdajemy paczuszki ze słodyczami.Po tym oficjalnym akcie, rozpoczynamy wożonko tych dziewczyn, które zasługują (ja i wychowawcy będą wiedzieć, które to), a dla pozostających w Ośrodku kilka konkursów (myślę nad nimi jeszcze) z nagrodami.W międzyczasie zapraszam oczywiście w imieniu dziewczyn na kawkę, herbatę, ciasto do jednej ze świetlic - pewnie jak co roku do grupy III, której jestem wychowawcą.Przypominam o zabraniu kasków dla dziewczyn - bez tego nie ma jazdy.Jeździmy po jednej trasie: Drewnowska, w prawo we Włókniarzy do ronda na Radogoszczu (tam gdzie często krokodylki stoją i TIRy trzepią) i powrót do Ośrodka.NIE MA ŚCIGANIA, STAWIANIA NA GUMĘ I POPISÓW!!!Oczywiście jak pada - nie wozimy! Jak dotąd jednak zawsze się udawało.W razie pytań piszcie. W Ośrodku przed imprezą będę w środę i czwartek od 17 do 22 i sobotę od 8 do 14, więc jak ktoś chce odwiedzić, pogadać to zapraszam.

Ja wezmę to najwyżej będziemy wozić na zmianę. Chyba, że ktoś ma możliwość wziąć dodatkowe dwa kaski.Jak ktoś ma życzenie kupić cosik slodkiego to oczywiście może.Jak będzie padać to i tak zapraszam do Ośrodka, dziewczyny upieką jakieś ciasto to przy kawce lub herbatce można usiąść i zamienić slówko.

jak już pisałem, powiniennem być, aczkolwiek bez 2 kasku... ale mam kufer (tylko tam nikt się nie zmieści) :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

MarcinGraczykLDZ

hmmm mam nadzieję że ktoś pożyczy na miejscu kask zapasowy dla dziewczyn gdyż posiadam tylko jeden http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

Ja mam dwa kaski, jednak nie mogę wziąć udziału w imprezie ( egzaminy w szkole) moge pożyczyć drugi kask. Kondrad85, jak coś to wpadnij do mnie.

Jakoś tak przeglądam temat i za cholerę nie widzę, o której planowany jest start imprezy. I czy spotykamy się w punkcie zbornym a potem jedziemy? Czy w sposób niezorganizowany pojawiamy się na miejscu?PS: Dysponuję niestety tylko jednym kaskiem.

Group of Franc