JAREK-XJR Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Jak co roku organizuję imprezę z okazji Dnia Dziecka dla wychowanek Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego nr 3 w Łodzi przy ul.Drewnowskiej 151.Imprezy te odbywałją się już od 3 lat w pierwszą niedzielę czerwca. W tym roku wyjątkowo w drugą, ponieważ w pierwszy weekend czerwca będę jeszcze zajęty Europejskim zlotem XJR-ek, który to po raz pierwszt w swej historii będzie w Polsce.Chętnych na imprezę z okazji Dnia Dziecka zapraszam.Impreza ma polagać na wspólnych zabawach z dziewczynami (jakich, to jeszcze wymyślę) i krótkim wożonku tych, które wówczas będą mogły.W organizacji pomaga mi koleżanka Sandra od Macixa - Dzięki. :-) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Julka Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Motocyklistki też mogą wziąć udział? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 A dlaczego 10 czerwca a nie 1 Kiedy jest Dzień dziecka? 0 Cytuj
Julka Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Może z powodu przygotowań do Europejskiego Zlotu XJR 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Dla mnie lepiej z jednej strony ale mam zamiar się pojawić 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 jeżeli nie będę pochłonięty przygotowaniami sesyjnymi, to chętnie się zjawie ;] 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Nie robię tak dalekich planów, ale wstępnie w tych dniach mam wakacje więc będę na 80% za granicą. Jeśli zmieni się termin możliwe, że wezmę udział ale na razie muszę powiedzieć, że odpadam. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
siwutek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 wstępnie się zaklepuję 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Jeżeli szkoła nie będzie mi kolidowała w tym terminie to z chęcią również się tam zjawię. 0 Cytuj
Koper Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Fajnie, że 10 Czerwca, też się wstępnie piszę. Mam nadzieje, że 1. też będzie się działa jakaś pożyteczna akcja w której będziemy mogli wziąć udział 0 Cytuj
bocianlask Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 jeśli nic poważnego nie wyskoczy to postaram się dotrzeć 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 odległy termin, ale, że lubię takie akcje, winiennem być 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Krzysztofor Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 na 90 % pisałbym się 0 Cytuj LwG!!!
JAREK-XJR Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Już wyjaśniam:- oczywiście Julka, dziewczyny jak najbardziej mile widziane.- nie 1 czerwca bo jak Julka pisze, będę zajęty zlotem europejskim- 10 czerwca bo j.w.- niedziela, bo ludzie, w większości dysponują odrobiną wolnego czasu i jak chcą, to mogą go poświęcić na w/w cel- niedziela, bo mniejszy ruch na ulicach - w zeszłym roku od jakiejś 11 do 12:30 było super, później zaczęło się robić gęsto na ulicach i już trzeba było uważać w dwójnasób.OD RAZU APEL: to nie jest impreza dla nas tylko dla dziewczyn, więc tym, którzy chcą przyjechać i się popisywać mówię: DZIĘKUJĘ.Przez ostatnie trzy lata nic się nie stało więc i teraz tak ma być.Postaram się prze imprezą zrobić jakiś spot, żeby osobiście odpowiedzieć na pytania i trochę was poznać, może połączymy to z ogniskiem u mnie na działce. Będę zaglądał tu na bieżąco i odpowiadał.Dla tych co przemieszczają się ul.Drewnowską - jak moto moje stoi na chodniku tzn. że jestem w ośrodku więc można też podjechać i zamienić słówko. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
BykuOCW Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Jarek, to Twoja ta XJR'ka stoi na Drewnowskiej Teraz ją dopiero skojarzyłem W zeszłym roku, jak chodziłem na motodrom, to ją zawsze widywałem tam 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 ano moja. Teraz ją stawiam tak, żeby jeszcze w kamerce była w razie co. Wcześniej przy jezdni stawiałem. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Przemski Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Fajna inicjatywa. Postaram się być 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
AndrzejCBR Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Pisze sie tez. Teraz tak mysle i kojarzy mi sie ze wlasnie chyba Twoje moto XJR stala wlasnie tam na chodniku, 3 lata mieszkalem w bursie szkolnej ktora wlasnie jest obok tego osrodka. 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Mi również podoba się taka akcja, myślę że możesz na mnie liczyć :)Termin dość odległy ale już wpisuje w kalendarz 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 dokładnie... termin odległyale już na moto-mikołajkach był poruszony temat dnia dziecka więc wstępnie też się piszę... może zbiórka znowu na placu wolności jak w moto-mikołajki? 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Jarek, a mam takie pytanko bo napisałeś impreza dla dziewczyn, To jak to jest dla dzieci czy dziewczyn wkońcu 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Wychowankami tego domu są dziewczynki. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Nie inaczej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
AndrzejCBR Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 z tego co widziałem to wiek około 15 do 18lat 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi