Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Dokładnie. Jesteśmy tu na tej samej stronie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 W dniu 19.04.2016 o 23:20, _Michał_ napisał: Jak dbasz tak masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 moja FZ1 ma ponad 82K km i wlasnie zrobilem, trip przez Rumunie do Grecji i do Polski przez Chorwacje, Austrie i jeszcze kilka miejsc po drodze. jesli dbasz, to duzy przebieg nie jest problemem chociaz w PL nadal przekonanie, ze moto powinno miec 20K, a samochod 180K.. nie wazne w jakim wieku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Najlepsze, że ja mało jeżdżę i nakreciłem 20k w 4lata 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Bo ty jeździć oszczędnie nie potrafisz taki Francuz czy inny Włoch robi przez 10 lat niewiele więcej, oszczędzając motocykl dla przyszłego właściciela np takiego turystyka 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) zamiast samochodem mozna wstawic motocyklem Edytowane 20 Lipca 2021 przez Mrozu (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto139 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Witam wszystkich czy ktoś z forumowiczów potrafi odpowiedzieć na pytanie , po ilu tysiącach km zeruje się licznik w Honda cbr600 rr 2011 ? posiadam Hondę , gdzie na liczniku stan km jest 32tyś km , a z pewnego źródła mam nie zweryfikowaną informację że faktyczny stan km 2 lata temu był 96 tyś. 🤔 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi