damiano1631 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Również dzięki za podróż Darek_Lodz jak i za wspólny powrót PIT. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ja również dziękuję fajnie się leciało w towarzystwie, pozdrowienia również dla damiano1631. Co do otwarcia sezonu u nas to nie będę ściemniał łatwo nie będzie, kilka tysięcy motocykli na paradzie. Tym bardziej powinniśmy się starać podejść profesjonalnie do tematu na pewno będzie solidna organizacja (Policja, Straż M., Organizatorzy) także stosujmy się do przyjętej organizacji ruchu bez ułańskiej fantazji. Wszystko w naszych rękach. Byłem w zeszłym roku na paradzie z okazji prezentacji drużyny żużlowej Orła była fajna atmosfera, niesamowity efekt wizualny i dźwiękowy tylu motocykli wśród wysokich kamienic (jak stado szerszeni) technicznie proponuje już zacząć ćwiczyć lewą rękę (ale nie tak jak myślicie - zboczeńcy ) na zaciskarce bo sprzęgło w ciągłym użyciu. I ważna rzecz sprawdźcie czy macie dobry poziom płynu chłodniczego (za dużo będą wycieki, pęknięte węże itd. i niebezpieczeństwo poślizgu, za mało ugotujecie piec) i sprawne czujniki temperatury i wentylatory bo motongi mają ciężko, a wokół atmosfera gorąca. Będzie dobrze bo my (inaczej niż w Częstochowie) z tego co wiem mamy uformować kolumnę i dopiero wtedy ruszyć więc przy asyście Policji zwartym szykiem powinniśmy sprawnie przelecieć. Jeśli organizacja będzie równei sprawna jak przy MotoMikołajach to absolutnie nie ma się czego obawiać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) dzięki PIT za wspólny powrót PS. orientuje się ktoś czy za tydzień na piotrkowskiej będzie tak samo ciężko jechać jak dziś w Częstochowie przez ostatnie 2,5 km dojeżdżając do Jasnej Góry ? A trzeba było wcześniej wyjechać to by problemu nie było,my wjechaliśmy do Częstochowy około 10:-10:30 i bez problemu wjechaliśmy na samą górę ,i jeszcze czas na zwiedzanie był. .Kto rano wstaje...... Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Seba601 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałPce Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Na miejscu w 4 osobowej grupie meldujemy się o 11:50, generalnie nie ma gdzie stanąć i gdzie nie spojrzysz to stoi motocykl ;D. Finalnie stajemy sobie pod samą górką trochę z boku. Widok tylu maszyn w jednym miejscu - niesamowite. Powrót przez jakieś wioski więc omijamy tłok ; ), jedyny negatywny akcent to wypadek RI i Zielonego Kawasaki z którego jeden kierownik już po drugiej stronie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Kurcze też miałem ogromną chęć lecieć z Wami. Przygotowałem moto,prowiant, pogoda wymodlona tylko niestety nad ranem chyba kolka nerkowa mnie dopadła i jestem niestety na wczasach w Pirogowie. Cały dzień myślałem, że ominęła mnie taka wyprawa. ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A trzeba było wcześniej wyjechać to by problemu nie było,my wjechaliśmy do Częstochowy około 10:-10:30 i bez problemu wjechaliśmy na samą górę ,i jeszcze czas na zwiedzanie był. .Kto rano wstaje...... Albo później ja wjeżdżałem po 12tej też nie było korków. ....ten się nie wysypia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 fajnie macie że pojechaliście, miałem lecieć ale wypadł mi dyżur nad pierworodnym, ale za to garaż posprzątałem 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 .Kto rano wstaje...... ten czyści moto i łańcuch w końcu nie można jechać z brudnym motorkiem na Jasną Górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) A trzeba było wcześniej wyjechać to by problemu nie było,my wjechaliśmy do Częstochowy około 10:-10:30 i bez problemu wjechaliśmy na samą górę ,i jeszcze czas na zwiedzanie był. .Kto rano wstaje...... My też tak wyjechaliśmy koło 10 na Częstochowe. Wpakowaliśmy się chyba w paradę na Jasną Górę. A raczej na jej koniec. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez damiano1631 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Albo później ja wjeżdżałem po 12tej też nie było korków. ....ten się nie wysypia Korków nie było tylko miejsca na moto nie za wiele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Szkoda że nie mogłem pojechać a pogoda była nawet znośna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Szkoda że nie mogłem pojechać a pogoda była nawet znośna My wylatywaliśmy o 8.30 to było słonko i tak cały dzień aż do godzin popołudniowych a na miejscu to było nawet bym powiedział gorąco w słońcu. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nasza pocztówka! 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Świetny film - z klimatem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Świetnie że pogoda Wam dopisała, liczę że ta sobota również będzie pogodna 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi