ox4ride Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam, Od ok. roku jestem właścicielem Hondy CB650 Z z 1982r. Poszukuję porządnego specjalisty do ogarnięcia moto po poprzednim właścicielu.Głowica po remoncie, cylindry, nowe pierścienie. Zostały gaźniki (regeneracja lub zmiana), oraz elektyka (najchętniej położyłbym nową wiązkę.Z racji, że jestem nowy w temacie, nie znam zupełnie warsztatów motocyklowych w Łodzi.POZDRAWIAM! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o gaźniki to z pełnym przekonaniem polecam http://grand-motorbike-garage.pl/ Elektryke pewnie tez da się ogarnąć. A czemu chcesz cała wiązkę wymieniać? Coś z Twoją jest nie tak, czy profilaktycznie z uwagi na wiek maszyny? Może wystarczy zrobić gruntowny przegląd elektryki i ew. wykonać jakieś drobne poprawki w osłabionych miejscach? Gratuluje wyboru. Piękny klasyk! Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ox4ride Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Część wiązki rozpada się w rękach, częśc poprzedni właściciel pociał na kawałki, polutował. Gdzieś zgineło ładowanie, w lampie jest kilometr przewodów. Jak już robić to chciałbym, żeby było porządnie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Rozumiem. Oryginalnej wiązki pewnie nie da sie nigdzie znalezc, a robienie nowej (odtwarzanie oryginału) to straszna robota. Oczywiscie da sie to zrobic, ale z pewnoscia nie bedzie tanio ani szybko. Ale jesli szykujesz tę maszynę dla siebie na dłużej, to z pewnością warto to zrobić skoro masz taką sieczkę. 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi