KLOSZ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Heh, kiedyś FJRa na oryginalnych wydechach spalila mi caly zbiornik paliwa (28 litrow) na przelot Emilia - Poznań. Tez średnia wyszła drastyczna. Wiele zalezy od stylu jazdy Ale z drugiej strony, jak miałem w niej zalozone przelotowe LeoVince to nie zauwazylem jakiegos znacznego wzrostu spalania. A tak do rzeczy, to Mariusz, spróbuj przedzwonić do Łukasza do http://grand-motorbike-garage.pli pogadaj. Chłopak ogarnia sprawy strojenia sprzętów na wtrysku, powiedz mu co Cie boli, to może coś Ci poradzi. 1 Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki za info. Narazie mam 135 przejechane i kontrolka się nie zapaliła Obawiam się że akrap pozmieniał ale w mojej głowie hahah faktycznie może go trochę za mocno cisnąłem Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 W sumie to waśnie może warto potwierdzić to spalanie na kilku zbiornikach, a potem dopiero panikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dobra trochę niepotrzebnie rozsiałem fermentu, spalanie wróciło do normy jak tylko ogarnąłem prawą rękę dodatkowo jeszcze musiałem dać trochę d**y przy poprzednim tankowaniu i wcześniej pewnie odbił mi pistolet ! ~~ Temat można zamknąć i usunąć ! Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi