Maniuś Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak się wszyscy chwalą to i ja się pochwalę ;-)Kupiłem moją Yadzie 3lata temu i wyglądała tak::W ubiegłym roku przeszła lifting i moja ślicznotka teraz wygląda tak 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 hmm znam skądś takie malowanie ;D podobne do mojego fajny moto ale yamaha;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Faktycznie malowanie podobne jak nie bardzo podobne to malowania cbr Muodego jak i BykaOCW kolor zaczyna się robić oklepany. A to ze yamaha to yamaha dobre sprzęty. Ogólnie ładna ładnie prezentuja moto w tym kolorze.Faktycznie malowanie podobne jak nie bardzo podobne to malowania cbr Muodego jak i BykaOCW kolor zaczyna się robić oklepany. A to ze yamaha to yamaha dobre sprzęty. Ogólnie ładna ładnie prezentuja moto w tym kolorze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Andrzej biały i biały to ogromna różnica Ja wybierałem mój odcień białego spośród ponad 200 różnych I niestety wybrałem najdroższy lakier, no ale cóż^^R6 prezentuje się ładnie w bieli, natomiast do Hondy mi biel nie do końca pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Byku to fajnie ze masz najdrozszy lakier:| ale na zdjęciach naprawdę jest to trudno poznać. Widziałem Twoja yamahe i jest zrobiona ze smakiem podoba mi się. Myślę ze u kolegi w r6 też to dobrze wygląda. Osobiście nie mieszałbym białego z czarnym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Wygląda bardzo zacnie najważniejsze zrobić coś z głową i bez wiejskiego tuningu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Andrzej biały i biały to ogromna różnica Ja wybierałem mój odcień białego spośród ponad 200 różnych I niestety wybrałem najdroższy lakier, no ale cóż^^R6 prezentuje się ładnie w bieli, natomiast do Hondy mi biel nie do końca pasuje Mam ten sam;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 mmmm, fajna! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Drogi ANDRZEJU, chyba źle odebrałeś to co ja napisałem :] No ale cóż ;]Jeżeli jest droższy lakier to nie znaczy, że jest ładniejszy!Akurat wybralem z palety Lexus'a dlatego zapłaciłem :]Mówisz, że biały jest oklepany, a odcieni białego jest sporo, i każdy może być inny ;]Mam nadzieje, że dobrze zrozumiałeś to co napisałem.Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ooooooo, piękna !!! taka jakiej szukam !!! pozazdrościć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ładniutka tylko mam jedno zastrzeżenie tą "rynnę" tłumik wypadało by zmienić bo jest nad wyraz straszny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif a cała reszta ok kawał dobrej roboty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Piękne moto, piękne malowanie, ale ja tak jak Mariusz doczepię się do tej rynny :DNiby wszystko super a ona jakoś szpeci cały ten lifting. Oczywiście bez urazy, gustów jest wiele i jeśli Ci się podoba ten styl to luźno 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzieki wszystkim za opinie!A teraz małe wyjaśnienie:- kolor-biała perła z palety hondy- dolne owiewki to nie czerń tylko karbon- no i rynny też już nie ma, jest karbonik widać na tym foto 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mało widać na tym foto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mało widać na każdym foto które wrzucił kolega od R6 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mało widać ale super wygląda na miniaturce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ...no ładna , i w dodatku w malowaniu Valentino Rossi...pozdr ( w sercu cały czas mam Trzy Kamertony )... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wydał na lakier, to nie stać na większe fotki ;)ps. kolega wrzuci jakieś większe, prosimy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zamieściłem zdjęcia w galerji. Widać dużo lepiej http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/66-moja-yadzia/ Pozdrawiam! LwG 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 teraz to rozumiem musi się cacko brudzić - zwłaszcza w deszcz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 galanta metamorfoza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi