Maniuś Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Jak się wszyscy chwalą to i ja się pochwalę ;-)Kupiłem moją Yadzie 3lata temu i wyglądała tak::W ubiegłym roku przeszła lifting i moja ślicznotka teraz wygląda tak 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Muodyv6 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 hmm znam skądś takie malowanie ;D podobne do mojego fajny moto ale yamaha;/ 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Faktycznie malowanie podobne jak nie bardzo podobne to malowania cbr Muodego jak i BykaOCW kolor zaczyna się robić oklepany. A to ze yamaha to yamaha dobre sprzęty. Ogólnie ładna ładnie prezentuja moto w tym kolorze.Faktycznie malowanie podobne jak nie bardzo podobne to malowania cbr Muodego jak i BykaOCW kolor zaczyna się robić oklepany. A to ze yamaha to yamaha dobre sprzęty. Ogólnie ładna ładnie prezentuja moto w tym kolorze. 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Andrzej biały i biały to ogromna różnica Ja wybierałem mój odcień białego spośród ponad 200 różnych I niestety wybrałem najdroższy lakier, no ale cóż^^R6 prezentuje się ładnie w bieli, natomiast do Hondy mi biel nie do końca pasuje 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Byku to fajnie ze masz najdrozszy lakier:| ale na zdjęciach naprawdę jest to trudno poznać. Widziałem Twoja yamahe i jest zrobiona ze smakiem podoba mi się. Myślę ze u kolegi w r6 też to dobrze wygląda. Osobiście nie mieszałbym białego z czarnym. 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Wygląda bardzo zacnie najważniejsze zrobić coś z głową i bez wiejskiego tuningu. 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Andrzej biały i biały to ogromna różnica Ja wybierałem mój odcień białego spośród ponad 200 różnych I niestety wybrałem najdroższy lakier, no ale cóż^^R6 prezentuje się ładnie w bieli, natomiast do Hondy mi biel nie do końca pasuje Mam ten sam;) 0 Cytuj
Julka Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 mmmm, fajna! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
BykuOCW Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Drogi ANDRZEJU, chyba źle odebrałeś to co ja napisałem :] No ale cóż ;]Jeżeli jest droższy lakier to nie znaczy, że jest ładniejszy!Akurat wybralem z palety Lexus'a dlatego zapłaciłem :]Mówisz, że biały jest oklepany, a odcieni białego jest sporo, i każdy może być inny ;]Mam nadzieje, że dobrze zrozumiałeś to co napisałem.Pozdro 0 Cytuj
Lans Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 ooooooo, piękna !!! taka jakiej szukam !!! pozazdrościć 0 Cytuj
Mario83 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Ładniutka tylko mam jedno zastrzeżenie tą "rynnę" tłumik wypadało by zmienić bo jest nad wyraz straszny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif a cała reszta ok kawał dobrej roboty 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Piękne moto, piękne malowanie, ale ja tak jak Mariusz doczepię się do tej rynny :DNiby wszystko super a ona jakoś szpeci cały ten lifting. Oczywiście bez urazy, gustów jest wiele i jeśli Ci się podoba ten styl to luźno 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Maniuś Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Dzieki wszystkim za opinie!A teraz małe wyjaśnienie:- kolor-biała perła z palety hondy- dolne owiewki to nie czerń tylko karbon- no i rynny też już nie ma, jest karbonik widać na tym foto 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
d1k3y Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mało widać na każdym foto które wrzucił kolega od R6 0 Cytuj
Lans Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mało widać ale super wygląda na miniaturce 0 Cytuj
Grzechotnik Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ...no ładna , i w dodatku w malowaniu Valentino Rossi...pozdr ( w sercu cały czas mam Trzy Kamertony )... 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wydał na lakier, to nie stać na większe fotki ;)ps. kolega wrzuci jakieś większe, prosimy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Maniuś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zamieściłem zdjęcia w galerji. Widać dużo lepiej http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/66-moja-yadzia/ Pozdrawiam! LwG 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 teraz to rozumiem musi się cacko brudzić - zwłaszcza w deszcz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
siemin Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 galanta metamorfoza 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi