KrzysztoFu Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Z góry przepraszam bo nie wiedziałem w jakim dziale umieścić temat. Chciłbym zapytać czy komuś z forum znajomy jest ten motocykl? SUZUKI GSF 600 BANDIT PO SERWISIE NOWE OPONY ŁóDŹ (2218085256) - motoAllegro Prosiłbym o wszelkie informacje. Znacie może właściciela? Motor? Czy ktoś już go oglądał? Jakie są wasze opinie. Generalnie moj znajomy szuka czegoś za okolo 6 tys zł. W gre wchodzi naked lub sport - turystyk do 600cc pojemnosci. ktoś ma ciekawą propozycje? Z góry dzieki za info. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Mój brat będzie miał do sprzedania SV650 chyba w podobnej cenie podpytam go i dam Ci znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 crash pady bardzo brzydkie:P Na zdięciach wygląda ładnie, jak coś mogę z wami go obejrzeć - jak będę miał chwilę wolnego (a z tym bywa niestety różnie:/ ), sam jeżdżę na olejaku suzuki. Ekspertem ani mechanikiem nie jestem, ale może coś bym mógł pomóc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To chyba Angol. licznik w milach. Do tego rama czerwona, malowana chyba? Generalnie przebieg 27 tyś jak na rok 1997 i motocykl turystyczny śmieszny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Były bandity z czerwoną ramą. Przebieg to wiadomo, że kręcony więc na to nie ma co patrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Mój brat będzie miał do sprzedania SV650 chyba w podobnej cenie podpytam go i dam Ci znać no to jak sie zdecyduje to daj znać prosze. kumpel jest zdecydowany i szuka jak szalony.a tego Bandita jedziemy jutro obejrzeć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 to dajcie znac jak wrazenia po ogledzinach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kopci to jak smok wawelski ciekawe ile oleju na setke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To na 99% para wodna (zdięcie pewnie robione przy obecnie niskiej temperaturze). Gdyby brał olej to z wydechu szły by błękitne dymki - tutaj są białe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 moj brat ma cbr f3 :> 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ha ale numer !To motong goscia z ktorym razem parkowalem w poprzednim sezonieTo co napisal w ogloszeniu to prawda.Cena moze nie nalezy do najnizszych, ale sprzet naprawde godny uwagi.Chec sprzedazy przyszla nagle, wiec wszystko to co napisal ze jest zrobionefaktycznie jest zrobione bo robil pod siebie.Muodyv6 to jest para :)EDYTAMoze jutro przeleci sie z nami do Piatku. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ha ale numer !To motong goscia z ktorym razem parkowalem w poprzednim sezonieTo co napisal w ogloszeniu to prawda.Cena moze nie nalezy do najnizszych, ale sprzet naprawde godny uwagi.Chec sprzedazy przyszla nagle, wiec wszystko to co napisal ze jest zrobionefaktycznie jest zrobione bo robil pod siebie.Muodyv6 to jest para :)EDYTAMoze jutro przeleci sie z nami do Piatku.to bardzo dobra informacja. Dzięki.Motocykl chce nabyć osoba która wcześniej nie bardzo miała do czynienia z motongami. Myśle ze taka Banditka będzie akuratna do zapoznania sie z tematem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 to bardzo dobra informacja. Dzięki.Motocykl chce nabyć osoba która wcześniej nie bardzo miała do czynienia z motongami. Myśle ze taka Banditka będzie akuratna do zapoznania sie z tematem.Też znam ten motorek .. to gość ode mnie z roboty (siedzi 5 metrów od mojego biurka)... sprzęt od motocyklisty który po prostu chce się przesiąść na coś większego więc możesz się umawiać na oględziny... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi