rooland Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Siema, może tutaj jest a może ktoś kogoś poleca. Potrzebuje ułożyć deski na podłodze albo parkiet - to jeszcze jest do ustalenia (koszty, dostępność materiałów itd). Jak coś ktoś to pw. Pozdro LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Byłem kierownikiem salonu z podłogami drewnianymi i mogę Ci polecić jednego z moich montażystów.Bardzo uczciwy! Bardzo dokładny! Dałem mu mnóstwo zleceń od kasetonów pałacowych po deski wielowarstwowe w blokach.żadnych reklamacji... Gość jest z Pabianic ale robi nawet w krakowie, ma terminy z kilku tygodniowym wyprzedzeniem, ale naprawdę warto.Krzysiek Szymański - 604-104-748Powołaj sie na Krzyśka z Pabianic ze starówy, co śmiga motocyklem. Będzie wiedział Ps.Nie mogę wysłać PW, chyba mam jakiegoś bana 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Roland, korzystałeś z usług tego Pana Krzyśka? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooland Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Nie, zdecydowałem się sam robić. Koszty jakie sobie życzą za przybicie bądź przyklejenie deski/pakietu były z kosmosu. A to nie jest aż tak skomplikowane jak się wydaje. Edytowane 9 Maja 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ja będę miał koło 80 mkw parkietu do połozenia 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi