ErR Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Siema, może tutaj jest a może ktoś kogoś poleca. Potrzebuje ułożyć deski na podłodze albo parkiet - to jeszcze jest do ustalenia (koszty, dostępność materiałów itd). Jak coś ktoś to pw. Pozdro LwG 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Byłem kierownikiem salonu z podłogami drewnianymi i mogę Ci polecić jednego z moich montażystów.Bardzo uczciwy! Bardzo dokładny! Dałem mu mnóstwo zleceń od kasetonów pałacowych po deski wielowarstwowe w blokach.żadnych reklamacji... Gość jest z Pabianic ale robi nawet w krakowie, ma terminy z kilku tygodniowym wyprzedzeniem, ale naprawdę warto.Krzysiek Szymański - 604-104-748Powołaj sie na Krzyśka z Pabianic ze starówy, co śmiga motocyklem. Będzie wiedział Ps.Nie mogę wysłać PW, chyba mam jakiegoś bana 0 Cytuj ...
boodgee Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Roland, korzystałeś z usług tego Pana Krzyśka? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
ErR Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Nie, zdecydowałem się sam robić. Koszty jakie sobie życzą za przybicie bądź przyklejenie deski/pakietu były z kosmosu. A to nie jest aż tak skomplikowane jak się wydaje. Edytowane 9 Maja 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 ja będę miał koło 80 mkw parkietu do połozenia 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Rekomendowane odpowiedzi