Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

może tutaj jest a może ktoś kogoś poleca. Potrzebuje ułożyć deski na podłodze albo parkiet - to jeszcze jest do ustalenia (koszty, dostępność materiałów itd). 

Jak coś ktoś to pw.

Pozdro

LwG

Opublikowano

Byłem kierownikiem salonu z podłogami drewnianymi i mogę Ci polecić jednego z moich montażystów.
Bardzo uczciwy! Bardzo dokładny! Dałem mu mnóstwo zleceń od kasetonów pałacowych po deski wielowarstwowe w blokach.
żadnych reklamacji... Gość jest z Pabianic ale robi nawet w krakowie, ma terminy z kilku tygodniowym wyprzedzeniem, ale naprawdę warto.
Krzysiek Szymański - 604-104-748

Powołaj sie na Krzyśka z Pabianic ze starówy, co śmiga motocyklem. Będzie wiedział :smile:

Ps.
Nie mogę wysłać PW, chyba mam jakiegoś bana :biggrin:

...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Roland, korzystałeś z usług tego Pana Krzyśka?

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano (edytowane)

Nie, zdecydowałem się sam robić. Koszty jakie sobie życzą za przybicie bądź przyklejenie deski/pakietu były z kosmosu. A to nie jest aż tak skomplikowane jak się wydaje.

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ja będę miał koło 80 mkw parkietu do połozenia

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein