Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedziemy jak po mapie trzy cztery dni ��d� - Mapy Google

co wy na to prędkość przelotowa 150-180 zamulaczą dziękujemy to mała propozycja ma długi majowy wekend

oczywiście noclegi i micha to kwestia dogadania ale trasa ok winkle że hoho chyba że ktoś ma leprzą propozycje na wekend

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Hmm.. nic prawie z tego nie zrozumiałem :wry: Daj Kasiu porządny opis, jakieś konkrety i zmień proszę nazwę tematu - wtedy pogadamy i zrobimy jakieś wstępne plany :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

co wy na to prędkość przelotowa 150-180 zamulaczą dziękujemy

Szczerze to chciałbym zobaczyć jak po słowackich serpentynach jedziesz choćby 120 :DByłem dokładnie w tamtych terenach w zeszłym roku ze znajomymi i powiem Ci że zakręt na zakręcie - idealne coś dla fanów kolana. Ja się tam autem bałem jechać 80 w zakręt bo takie koła po 180 stopni i więcej :DTak czy inaczej chyba odpadnę niestety z tej wycieczki, już byłem i zwiedziłem tam wszystko co się dało. Pisałem w innym wątku, polecam wam spiski zamek, jaskinię bielską (zwaną też bielańską), jaskinię lodową, termy w vrbowie, aquapark poprad, slowacki raj w podlesoku, w keżmaroku macie super pizzę, czołg i taki nowocześniejszy z 18 wieku zameczek + muzeum. Miłej wycieczki :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

robiłem w ubiegłym roku inną trasę w tych rejonach ale bardzo podobną, i mogę polecić, zaleta jest taka że nie jeździ się głównymi drogamihttp://mapy.google.pl/maps/ms?msa=0&msid=210830822778743992984.0004a2712632a2c8c06fd

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

Bym powiedziała, że ktoś się stęsknił, albo Czarna po bardzo dużym piwku. ;) Tak czy inaczej, życzę pogody i miłego winklowania. :biggrin:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Do Krakowa jedynką? O zgrozo! Nie lepiej trochę boczkiem? Tomaszów, Sulejów, Przedbórz, Koniecpol, Wolbrom... oczywiście jeśli chcesz jechać przez Kraków (to akurat pochwalam).Ach! No i przecież to jest trasa na jeden dzień! Na 3-4 dni zdecydowanie można dalej i ciekawiej.

Opublikowano

Jak by wam sie wyjazd przesunął na boże ciało to sie pisze.

Opublikowano

Bym powiedziała, że ktoś się stęsknił,

hehe chyba tak
Opublikowano

Po tamtych terenach taka predkoscia uuuuuu MATKO TOZ TO NA PELNEJ K..... . No coz hi hi hi hi do pierwszego winkla. Zajefajny wypad ale trampkiem pake osiemdziesiat nie polecam. Przy 150km/h jest wojna z wiatrem. Ale jak najbardziej bokiem moge jechac (terenem)

Opublikowano

fajny temat - dziękować. przyda się, zwłaszcza jak wybiorę się na wakacje 2 tygodnie na słowację w lipcu, a planuję właśnie okolice liptovskiego mikulasa, bo tam przecie tatralandia i aqua park rządzi ;)więc planujcie, jedźcie, i dawajcie znać którędy najlepiej ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆