Czarna_750 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 jedziemy jak po mapie trzy cztery dni ��d� - Mapy Google co wy na to prędkość przelotowa 150-180 zamulaczą dziękujemy to mała propozycja ma długi majowy wekend oczywiście noclegi i micha to kwestia dogadania ale trasa ok winkle że hoho chyba że ktoś ma leprzą propozycje na wekend 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Hmm.. nic prawie z tego nie zrozumiałem Daj Kasiu porządny opis, jakieś konkrety i zmień proszę nazwę tematu - wtedy pogadamy i zrobimy jakieś wstępne plany 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 co wy na to prędkość przelotowa 150-180 zamulaczą dziękujemySzczerze to chciałbym zobaczyć jak po słowackich serpentynach jedziesz choćby 120 :DByłem dokładnie w tamtych terenach w zeszłym roku ze znajomymi i powiem Ci że zakręt na zakręcie - idealne coś dla fanów kolana. Ja się tam autem bałem jechać 80 w zakręt bo takie koła po 180 stopni i więcej :DTak czy inaczej chyba odpadnę niestety z tej wycieczki, już byłem i zwiedziłem tam wszystko co się dało. Pisałem w innym wątku, polecam wam spiski zamek, jaskinię bielską (zwaną też bielańską), jaskinię lodową, termy w vrbowie, aquapark poprad, slowacki raj w podlesoku, w keżmaroku macie super pizzę, czołg i taki nowocześniejszy z 18 wieku zameczek + muzeum. Miłej wycieczki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 robiłem w ubiegłym roku inną trasę w tych rejonach ale bardzo podobną, i mogę polecić, zaleta jest taka że nie jeździ się głównymi drogamihttp://mapy.google.pl/maps/ms?msa=0&msid=210830822778743992984.0004a2712632a2c8c06fd 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Bym powiedziała, że ktoś się stęsknił, albo Czarna po bardzo dużym piwku. Tak czy inaczej, życzę pogody i miłego winklowania. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Do Krakowa jedynką? O zgrozo! Nie lepiej trochę boczkiem? Tomaszów, Sulejów, Przedbórz, Koniecpol, Wolbrom... oczywiście jeśli chcesz jechać przez Kraków (to akurat pochwalam).Ach! No i przecież to jest trasa na jeden dzień! Na 3-4 dni zdecydowanie można dalej i ciekawiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jak zrobicie prędkość przelotową 240, to nawet w 0,5 dnia da się przejechać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jak by wam sie wyjazd przesunął na boże ciało to sie pisze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Bym powiedziała, że ktoś się stęsknił,hehe chyba tak 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Po tamtych terenach taka predkoscia uuuuuu MATKO TOZ TO NA PELNEJ K..... . No coz hi hi hi hi do pierwszego winkla. Zajefajny wypad ale trampkiem pake osiemdziesiat nie polecam. Przy 150km/h jest wojna z wiatrem. Ale jak najbardziej bokiem moge jechac (terenem) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 fajny temat - dziękować. przyda się, zwłaszcza jak wybiorę się na wakacje 2 tygodnie na słowację w lipcu, a planuję właśnie okolice liptovskiego mikulasa, bo tam przecie tatralandia i aqua park rządzi ;)więc planujcie, jedźcie, i dawajcie znać którędy najlepiej 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi