kokos_ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 mam nadzieje że uda mi się z wami pośmigać.. Łęczyca się kłania.... trzeba sie umówić jak bedzie ladna pogoda pod zegarem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jutro 15 pod zegarem ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos_ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dobrze by bylo o 14 30 bo na 16 lece na %%% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ok . Ja będę parę minut wcześniej kręcił sie po łęczycy i będę przed 15 pod zegarem . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Orientujecie sie gdzie w okolicy Ozorkowa jest jakas dluga, prosta droga, na ktorej zjezdzaja sie motocykle i samochody ? Podobno to zamknieta dojazdowka do autostrady. Gdzies przy trasie z Ozorkowa na Grotniki. W niedziele sa tam ustawki ??? Czy ta prosta jest dluzsza od drogi na Dellu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Orientujecie sie gdzie w okolicy Ozorkowa jest jakas dluga, prosta droga, na ktorej zjezdzaja sie motocykle i samochody ?Podobno to zamknieta dojazdowka do autostrady. Gdzies przy trasie z Ozorkowa na Grotniki.W niedziele sa tam ustawki ???Czy ta prosta jest dluzsza od drogi na Dellu ? Czyż byś chciał testować max zx - 10 ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Orientujecie sie gdzie w okolicy Ozorkowa jest jakas dluga, prosta droga, na ktorej zjezdzaja sie motocykle i samochody ? Podobno to zamknieta dojazdowka do autostrady. Gdzies przy trasie z Ozorkowa na Grotniki. W niedziele sa tam ustawki ??? Czy ta prosta jest dluzsza od drogi na Dellu ? taka długa ta prosta to nie jest, nie byłem da dellu więc nie porównam, "dojazdówka" jest otwarta i każdy może tam dotrzeć, jest wąska z kilkoma zatoczkami na których szlifują swoje umiejętności stunterzy, na poniższym filmiku masz mniej więcej ogląd sytuacji http://www.youtube.com/watch?v=zzIFtys94vM 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 dokladnie jak piyok pisze..to taka wąza drózka ..dell duzo lepiej jesli chodzi o szybka jazde . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 oooszukali mnie!!! Dzięki , czyli ktoś przekolorował trochę ścieżkę albo nie był na DELLU Czyż byś chciał testować max zx - 10 ? Dzisiaj to zrobiłem ale skali brakuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos_ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wybiera się ktoś do Łodzi w sobotę na 12? Może zorganizuje się więcej osób..? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 taki mamy zamiar.. jutro będzie więcej info.kokos_ odezwij sie do mnie na tel , nr masz w profilu . Jeszcze nie wiadomo konkretnie o której będzie ustawka . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 o 12 z pod zegara ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jutro o 17 ustawka pod zegarem . Cel : obstawa ślubu naszego kolegi Wojtka . Ślub w łęczycy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 i pogoda się zj***ła....:/ \ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 pogoda nam nie przeszkodzila obstawa byla solidna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 pogoda nam nie straszna obstawa była godna , nic dodać nic ująć . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W nas jest siła !!! nasza ekipa nigdy nie zawodzi ... Pozdro bracia ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Temat umarł niestety z tego co widać ale to nie oznacza że motocyklistów w naszym regionie juz nie ma. . Jesteśmy i latamy od czasu do czasu Dzisiaj spod łeczyckiego zegara startujemy po 17:30. Może jest ktoś z okolic kto chciałby dołączyć do nas ? Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Następnym razem zapodaj wcześniej temat !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Siemasz! W sobote o 10 ustawiamy się pod zegarem, cel - rozpoczęcie sezonu w Licheniu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Miała być wolna sobota, a znów muszę tyrać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi