Skocz do zawartości

Ustawki Łęczyca-Ozorków...

wodzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...

Witam wszystkich:) jestem tutaj nowy wiec przedstawie sie mam na imie damian mieszkam w okolicy łeczycy na moto śmigam od maja i prawdę mowiac chciałem sie troche wkupic i posmigac z wami mam nadzieje ze w sezonie ktoś sie odezwie i razem gdzieś pojedziemy:)

No tak, tak blisko Łęczycy mieszkam, a jeszcze nigdy nie pośmigałem z Wami, tylko że moja maszyna tylko 220 ''idzie'' nadążę za wami? :smile:

Jak tylko pogoda na to pozwoli to umówimy się na konkretną ustawkę pod zegarem i obgadamy temat wspólnego latania. Cieszę się że będzia nas jeszcze więcej  :riding:

No tak, tak blisko Łęczycy mieszkam, a jeszcze nigdy nie pośmigałem z Wami, tylko że moja maszyna tylko 220 ''idzie'' nadążę za wami? :smile:

Stasiu ale to musisz wheelie poćwiczyć bo "młodzież" lubi pogumować nie to co my "stare dziadki" hahaha

Do łęczycy mam nie daleko  :biggrin:  lubie tamte rejony mam sentyment do nich  :decayed:  więc może kiedys zawitam tam do was na małe altanie  ;)  ;)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Napewno zostaną tutaj zamieszczone informacje o ustawkach. Miejsce spotkań będzie przeważnie to samo - pod zegarem w Łęczycy :smile: Poczekajmy tylko cierpliwie aż sie wypogodzi . .

Stasiu ale to musisz wheelie poćwiczyć bo "młodzież" lubi pogumować nie to co my "stare dziadki" hahaha

Fakt - widzę tu ''kilofazery'' i ''blade franki'' ale jest tu i drag star 1100, a tego ''gumujacego'' jeszcze nie widziałem, więc spoko - będę jechał w tej drugiej grupie :decayed:

Fakt - widzę tu ''kilofazery'' i ''blade franki'' ale jest tu i drag star 1100, a tego ''gumujacego'' jeszcze nie widziałem, więc spoko - będę jechał w tej drugiej grupie :decayed:

przynajmniej będę miała towarzystwo :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

przynajmniej będę miała towarzystwo :biggrin:

Marta - Damy radę jechać z czołówką, co My poradzimy na to że Salvelinus ''stary dziadek'' jest, he he :decayed: 

• 2 tygodnie później...

Może i mnie się uda jakoś dotrzeć na spotkanko z Wami bo aktualnie mieszkam w Topili Królewskiej więc :P...kwestia tylko moto ( swojego się jeszcze nie dorobiłem a moto do Narzeczonej należy więc nie mam za wiele do gadania :P )

Mam nadzieje, że do zobaczenia niebawem

Może i mnie się uda jakoś dotrzeć na spotkanko z Wami bo aktualnie mieszkam w Topili Królewskiej więc :P...kwestia tylko moto ( swojego się jeszcze nie dorobiłem a moto do Narzeczonej należy więc nie mam za wiele do gadania :P ) Mam nadzieje, że do zobaczenia niebawem

No to mieszkamy "prawię" koło siebie, ja w Topoli Szlacheckiej a przez Królewską przelatuje za każdym razem jak wyjeżdżam na moto z domu ... jak coś do zobaczyska