wodzu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 15:00 pod zegarem kierunek Skrzynki .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 no to lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasny Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam wszystkich:) jestem tutaj nowy wiec przedstawie sie mam na imie damian mieszkam w okolicy łeczycy na moto śmigam od maja i prawdę mowiac chciałem sie troche wkupic i posmigac z wami mam nadzieje ze w sezonie ktoś sie odezwie i razem gdzieś pojedziemy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 witaj, zapewne będzie nie jedna okazja do wspólnego śmigania 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasny Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 witaj, zapewne będzie nie jedna okazja do wspólnego śmigania dzięki, już nie mogę sie doczekac... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No tak, tak blisko Łęczycy mieszkam, a jeszcze nigdy nie pośmigałem z Wami, tylko że moja maszyna tylko 220 ''idzie'' nadążę za wami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jak tylko pogoda na to pozwoli to umówimy się na konkretną ustawkę pod zegarem i obgadamy temat wspólnego latania. Cieszę się że będzia nas jeszcze więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No tak, tak blisko Łęczycy mieszkam, a jeszcze nigdy nie pośmigałem z Wami, tylko że moja maszyna tylko 220 ''idzie'' nadążę za wami? Stasiu ale to musisz wheelie poćwiczyć bo "młodzież" lubi pogumować nie to co my "stare dziadki" hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Do łęczycy mam nie daleko lubie tamte rejony mam sentyment do nich więc może kiedys zawitam tam do was na małe altanie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Blisko do łęczycy mam to się wybiore tylko dokładna data i godzina. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Napewno zostaną tutaj zamieszczone informacje o ustawkach. Miejsce spotkań będzie przeważnie to samo - pod zegarem w Łęczycy Poczekajmy tylko cierpliwie aż sie wypogodzi . . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Im nas więcej tym lepiej więc zapraszamy jak tylko zrobi się trochę cieplej ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Może w tym sezonie będzie nieco lepiej z frekwencją niż w ubiegłym .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 To napewno co roku nabywa motocyklistów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Stasiu ale to musisz wheelie poćwiczyć bo "młodzież" lubi pogumować nie to co my "stare dziadki" hahaha Fakt - widzę tu ''kilofazery'' i ''blade franki'' ale jest tu i drag star 1100, a tego ''gumujacego'' jeszcze nie widziałem, więc spoko - będę jechał w tej drugiej grupie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fakt - widzę tu ''kilofazery'' i ''blade franki'' ale jest tu i drag star 1100, a tego ''gumujacego'' jeszcze nie widziałem, więc spoko - będę jechał w tej drugiej grupie przynajmniej będę miała towarzystwo 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 mnie też weźcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Oczywiście zapraszamy wszystkich do naszej skromnej łęczycy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 przynajmniej będę miała towarzystwo Marta - Damy radę jechać z czołówką, co My poradzimy na to że Salvelinus ''stary dziadek'' jest, he he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 To ja z wami też lece tyle że smarzyć nie będe )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 spokojnie gdyby ktoś nie nadążał to zrobimy postój na tankowanie i hamburgera i poczekamy aż wszyscy dojadą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 hehehe, taaaaa, no ciekawe są te przejażdżki z ekipą le-ozw, ciekawe 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Czy ktoś z nas wybiera się w sobotę na rozpoczęcie sezonu do Warszawy ?O ile oczywiście nie będzie padać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Może i mnie się uda jakoś dotrzeć na spotkanko z Wami bo aktualnie mieszkam w Topili Królewskiej więc ...kwestia tylko moto ( swojego się jeszcze nie dorobiłem a moto do Narzeczonej należy więc nie mam za wiele do gadania ) Mam nadzieje, że do zobaczenia niebawem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Może i mnie się uda jakoś dotrzeć na spotkanko z Wami bo aktualnie mieszkam w Topili Królewskiej więc ...kwestia tylko moto ( swojego się jeszcze nie dorobiłem a moto do Narzeczonej należy więc nie mam za wiele do gadania ) Mam nadzieje, że do zobaczenia niebawemNo to mieszkamy "prawię" koło siebie, ja w Topoli Szlacheckiej a przez Królewską przelatuje za każdym razem jak wyjeżdżam na moto z domu ... jak coś do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi