Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 13:06:02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie katuj forumowy trolu ;p;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat zapodaliscie a nic sie nie chwalicie ze w sobote jakies dni Ozorkowa sa. Mozna by wieczorem podjechac i zobaczyc co sietam dzieje ciekawego.A pozniej w nocy Dell ! :biggrin:

Opublikowano

W sumie to jak pogoda będzie to można w sobotę wieczorkiem tam podjechać... :smile:

Opublikowano

W woli informacji ...http://www.ozorkow.net/images/stories/news/2012/5/dni_ozo_2012.jpg

Opublikowano

hmm... niezbyt ciekawie...

Opublikowano

no nie ciekawie :biggrin: ale co tam, można wpaść zrobić hałas :biggrin:

Opublikowano

Poprawka :ph34r:po małych uzgodnieniach ustawka w Łęczycy o 11:00

Opublikowano

nie ma tutaj ludzi z naszych okolic.. zapracowani wszyscy :ph34r:

Opublikowano

Najwyraźniej dobrze się ukrywają ... :ph34r:A my w Łowiczu :riding:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

renegocjuje właśnie godzinę na 14.30 chociaż bo o 16 mam imprezę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif i chociaż godzinę bym polatał z wami

godzina nie uległą zmianie 15:30 na Opolu a jak ktoś ma ochotę po 15 pod zegarem ...

Opublikowano

Może by tak reszta ludzi się zalogowała a nie tylko przegląda itp....

Może na 1 lipca zbierzemy się na dzionek i do Torunia skoczymy .... co wy na to

Opublikowano

Ooo... pięknie by było.. ale czekamy na decyzję reszty :smile:

MarcinGraczykLDZ
Opublikowano

Z Łęczycy moglibyście przyjechać na łódzkie spotkania, w sumie nie macie aż tak daleko ;) Zdarza mi się zrobić czasem runde po Łęczycy ( pracuje niedaleko ) Nie spotkałem jeszcze motocykli na mieście. Zegar kojarze, ale Opole - gdzie to jest ? Czy mi się wydaje czy to mowa o strefie ekonomicznej jakby się skręciło w lewo za strażą pożarną na lotniczej ? Dobrze kojarze ? ;)

Opublikowano

Marcin opole jest (nie wiem czy kojarzysz) przed jednostką wojskową w Leźnicy Wielkiej (droga dojazdowa do jednostki w sumie mało używana) i tam sobie czasami latamy na kole.

Byliśmy z Czuprynem na drugim spotkaniu forumowym (tydzień temu), wybieraliśmy się większą grupą w ten czwartek ale pogoda wszystko pokrzyżowała ... może w następny wpadniemy

Opublikowano

a może w niedziele o 19 pod McD w Zgierzu....?

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

pomyślimy nad Zgierzem ....

Opublikowano

Wodzu jutro ustawka o 15 pod zegarem i ruszamy na Świnice na przeglad orkiestr detych (moze jesli bysmy wystapili to wygramy jakas nagrode hehe tylko pytanie czy pozwola nam zagrac motorami) a pozniej plan jest taki zeby skoczyc na winkle :smile:

MarcinGraczykLDZ
Opublikowano

Wodzu, już wiem...kojarze tamte tereny. Gdy będę miał czas to się odezwe i wspólnie gdzieś polatamy - na ta chwile musimy poczekać na poprawe pogody ;)

Opublikowano

jak się nie rozpada to lece

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Jak tam znajdzie się ktoś na jutrzejszy wypad do Łodzi ...