Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 04:34:04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!Jak w tytule temat poświęcony ustawkom ludzi z okolic Łęczycy i Ozorkowa.Tak by było nam łatwiej zbierać się na wspólne wypady, takie chociażby jak w ostatnią niedzielę :)Trasa: Ozorków-Uniejów-Jeziorsko-Łódź-OzorkówPozdro

Opublikowano

To bardzo dobry pomysł Wodzu :smile: myślę ze przyszły weekend też mozemy sie zorganizować na jakiś wypad :smile:

Opublikowano

Oczywiście. Ja obstawiam niedziela godzina 14:00 bliska w ozo tylko tym razem w inną stronę może. Coś się do niedzieli wymyśli ciekawego ....

Opublikowano

o której Marcin byliście na tamie? byłem tam na moment jakoś około 14

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano
  W dniu 20.03.2012 o 19:55, 'wodzu' napisał(a):

Oczywiście. Ja obstawiam niedziela godzina 14:00 bliska w ozo tylko tym razem w inną stronę może. Coś się do niedzieli wymyśli ciekawego ....

Jak najbardziej jestem za :riding:
Opublikowano

my byliśmy coś koło 15A co powiecie na taką trasę w niedzielehttp://www.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C4%99czyca&daddr=P%C5%82ock+to:W%C5%82oc%C5%82awek+to:%C5%81%C4%99czyca&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.234528,19.638062&spn=1.071482,3.348083&sll=52.357455,19.38796&sspn=1.06852,3.348083&geocode=FcZdGgMdyvYkASm5EDiiHKQbRzFkVgljyZCa0A%3BFSnLIQMdqLIsASnRFeVrnnAcRzG_pK4zPI5_bA%3BFYpZIwMdWPMiASlboHmQdJkcRzHB9_cy-5a_1Q%3BFcZdGgMdyvYkASm5EDiiHKQbRzFkVgljyZCa0A&oq=%C5%82%C4%99czyca&mra=ls&t=m&z=9do Płocka asfalty ładne z długimi zakrętami ...

Opublikowano

Widze ze bedziecie jechali trasa, ktora nawijalem w ubieglym roku.

Jako znany rybozerca moge z czystym sumieniem polecic Wam

rybcie w Barze u Rybaka

http://mapa.targeo.pl/Bar_u_rybaka,miejsce_4796616

Pychota.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Na razie jesteśmy na etapie planowania trasy i zbierania ekipy :ph34r:Dzięki kolego za polecenie baru :riding:

Opublikowano

No Ciekawy bardzo pomysł ale w ten wekend nadal pit-stop a tak to bardzo chętnie :biggrin:

Opublikowano

Ustawka jutro o 13 w Łęczycy pod zegarem ... i lecimy tak ja została trasa zaplanowana, czyli Łęczyca-Płock-Włocławek-Łęczyca.

Opublikowano

Okej wodzu bede napewno :)jak by sie cos zmieniło to pisz ;)

Opublikowano

No w końcu jakieś dobre wieści :riding:

Opublikowano

jakim zegarem?

Opublikowano

pod zegarem znaczy pod Urzędem Miasta ...

Opublikowano

no i teraz pytanie...gdzie jedziemy 15 kwietnia?Częstochowa ....Warszawa ...Ja osobiście był bym za Warszawą bo jeszcze tam nie byłem ...

Opublikowano

Częstochowa,a jednak Częstochowa Tomku? :biggrin:

Opublikowano

no tak, oficjalnie powiedziano że Częstochowa się odbywa, więc niech się odbędzie :smile:

Opublikowano

ja tez nie byłem w Warszawie i chetnie bym zobaczył co tam sie dzieje ale Częstochowa to jednak Częstochowa :smile:

Opublikowano

Generalnie ja nie byłem ani w jednym ani w drugim miejscu (mój pierwszy sezon) więc polecę tam gdzie będzie leciała większa ekipa :riding:

Opublikowano

No to co ludzie z tego co widzę zbieramy skład na Częstochowę tak ...

Opublikowano

Ale się boicie tego Gietrzwałdu.. Odległość przeraża? Znam tę traskę droga jest naprawdę wporzo, jeżdżę często.

Opublikowano

Nie boimy kolego tylko zastanawiamy się gdzie jechać. Takie i większe odległości to my robimy w czasie niedzielnych wypadów... :ph34r:

Opublikowano

A to przepraszam :smile: musze się kiedyś z Wami wybrać .

Opublikowano
  W dniu 29.03.2012 o 05:48, 'Salvelinus' napisał(a):

Ale się boicie tego Gietrzwałdu

Lecim na Częstochowe a nie jakiś Gietrzwałd :P