wodzu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam !!!Jak w tytule temat poświęcony ustawkom ludzi z okolic Łęczycy i Ozorkowa.Tak by było nam łatwiej zbierać się na wspólne wypady, takie chociażby jak w ostatnią niedzielę :)Trasa: Ozorków-Uniejów-Jeziorsko-Łódź-OzorkówPozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu20 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To bardzo dobry pomysł Wodzu myślę ze przyszły weekend też mozemy sie zorganizować na jakiś wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Oczywiście. Ja obstawiam niedziela godzina 14:00 bliska w ozo tylko tym razem w inną stronę może. Coś się do niedzieli wymyśli ciekawego .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 o której Marcin byliście na tamie? byłem tam na moment jakoś około 14 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Oczywiście. Ja obstawiam niedziela godzina 14:00 bliska w ozo tylko tym razem w inną stronę może. Coś się do niedzieli wymyśli ciekawego ....Jak najbardziej jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 my byliśmy coś koło 15A co powiecie na taką trasę w niedzielehttp://www.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C4%99czyca&daddr=P%C5%82ock+to:W%C5%82oc%C5%82awek+to:%C5%81%C4%99czyca&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.234528,19.638062&spn=1.071482,3.348083&sll=52.357455,19.38796&sspn=1.06852,3.348083&geocode=FcZdGgMdyvYkASm5EDiiHKQbRzFkVgljyZCa0A%3BFSnLIQMdqLIsASnRFeVrnnAcRzG_pK4zPI5_bA%3BFYpZIwMdWPMiASlboHmQdJkcRzHB9_cy-5a_1Q%3BFcZdGgMdyvYkASm5EDiiHKQbRzFkVgljyZCa0A&oq=%C5%82%C4%99czyca&mra=ls&t=m&z=9do Płocka asfalty ładne z długimi zakrętami ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Widze ze bedziecie jechali trasa, ktora nawijalem w ubieglym roku. Jako znany rybozerca moge z czystym sumieniem polecic Wam rybcie w Barze u Rybaka http://mapa.targeo.pl/Bar_u_rybaka,miejsce_4796616 Pychota. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Na razie jesteśmy na etapie planowania trasy i zbierania ekipy :ph34r:Dzięki kolego za polecenie baru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No Ciekawy bardzo pomysł ale w ten wekend nadal pit-stop a tak to bardzo chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ustawka jutro o 13 w Łęczycy pod zegarem ... i lecimy tak ja została trasa zaplanowana, czyli Łęczyca-Płock-Włocławek-Łęczyca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu20 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Okej wodzu bede napewno :)jak by sie cos zmieniło to pisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No w końcu jakieś dobre wieści 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 jakim zegarem? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 pod zegarem znaczy pod Urzędem Miasta ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no i teraz pytanie...gdzie jedziemy 15 kwietnia?Częstochowa ....Warszawa ...Ja osobiście był bym za Warszawą bo jeszcze tam nie byłem ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tradycji nie oszukasz, częstochowa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Częstochowa,a jednak Częstochowa Tomku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no tak, oficjalnie powiedziano że Częstochowa się odbywa, więc niech się odbędzie 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu20 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 ja tez nie byłem w Warszawie i chetnie bym zobaczył co tam sie dzieje ale Częstochowa to jednak Częstochowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Generalnie ja nie byłem ani w jednym ani w drugim miejscu (mój pierwszy sezon) więc polecę tam gdzie będzie leciała większa ekipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 No to co ludzie z tego co widzę zbieramy skład na Częstochowę tak ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ale się boicie tego Gietrzwałdu.. Odległość przeraża? Znam tę traskę droga jest naprawdę wporzo, jeżdżę często. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie boimy kolego tylko zastanawiamy się gdzie jechać. Takie i większe odległości to my robimy w czasie niedzielnych wypadów... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A to przepraszam musze się kiedyś z Wami wybrać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ale się boicie tego Gietrzwałdu Lecim na Częstochowe a nie jakiś Gietrzwałd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi