Damian28 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witam może ktoś z forumowiczów ostatnio bawił się w coś takiego? Poszukuję miejsca lub osoby, która podjęła by się takiej operacji i nie trzeba do niej jechać 200 km za Łódź Jeśli ktokolwiek widział lub ktokolwiek wie... to bardzo bym prosił o jakieś konkrety tutaj lub na PW A temat wrzucam w ten dział, ponieważ obstawiam, że będzie to jakiś warsztat/serwis Edytowane 11 Lutego 2016 przez Damian28 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Olo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja się bawiłem ale po to żeby pojazd był na karte motorowerową Blokada obrotów na przycisk 1 Cytuj
gary Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 ech... ta działeczka... te "motongi" - to były czasy ;-) 0 Cytuj
Dinozaur Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Lekki offtop Ale blokowanie motocykla to jedno, ale załatwienie zmiany danych w papierach to dopiero przygoda. Spróbuj samemu zrobić blokadę na lince gazu bądź odezwij się na pm 0 Cytuj
jachuzdw Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Ja również poszukuje motocykla na a2. Szukam sv 650 ale narazie szału nie ma i zastanawiam się nad kupieniem motocykla normalnie zarejestrowanego i go przerejestrowac na a2 ale narazie zbieram informacje. Chetnie bym chcial znalezc osobe/ warsztat pomagajacy przerobic moto;) 0 Cytuj
fre Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy ktoś znalazł już jakiś warsztat czy jakiś magików którzy podejmują się blokowania motocykla w Łodzi lub najbliższych okolicach? Słyszałem, że są dostępne jakieś wpinane kostki/moduły blokujące moc, prawda to? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi