Damian28 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witam może ktoś z forumowiczów ostatnio bawił się w coś takiego? Poszukuję miejsca lub osoby, która podjęła by się takiej operacji i nie trzeba do niej jechać 200 km za Łódź Jeśli ktokolwiek widział lub ktokolwiek wie... to bardzo bym prosił o jakieś konkrety tutaj lub na PW A temat wrzucam w ten dział, ponieważ obstawiam, że będzie to jakiś warsztat/serwis Edytowane 11 Lutego 2016 przez Damian28 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja się bawiłem ale po to żeby pojazd był na karte motorowerową Blokada obrotów na przycisk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 ech... ta działeczka... te "motongi" - to były czasy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Lekki offtop Ale blokowanie motocykla to jedno, ale załatwienie zmiany danych w papierach to dopiero przygoda. Spróbuj samemu zrobić blokadę na lince gazu bądź odezwij się na pm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuzdw Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja również poszukuje motocykla na a2. Szukam sv 650 ale narazie szału nie ma i zastanawiam się nad kupieniem motocykla normalnie zarejestrowanego i go przerejestrowac na a2 ale narazie zbieram informacje. Chetnie bym chcial znalezc osobe/ warsztat pomagajacy przerobic moto;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fre Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy ktoś znalazł już jakiś warsztat czy jakiś magików którzy podejmują się blokowania motocykla w Łodzi lub najbliższych okolicach? Słyszałem, że są dostępne jakieś wpinane kostki/moduły blokujące moc, prawda to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi