Damian28 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam szanownych kolegów Jako, że jest to mój pierwszy post na forum, liczę na Waszą wyrozumiałość, jesli coś zrobię źle - na przykład umieszczę temat w złym dziale Ale do rzeczy... Tak jak w temacie chodzi mi o Sklep/Serwis "Pepe-motoryzacje". Rozglądając się za pierwszym motocyklem znalazłem na allegro ogłoszenie oto tego Pana (http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28177451&id=5557), jednak przed spotkaniem z nim i obejrzeniem motocykla chciałem dowiedzieć się czy ktos miał już z nim styczność? Tenże waćpan sprzedaje również części, przy których ma pozytywne komentarze, jednak części to nie cały motocykl... Liczę, że komuś uda się coś o nim powiedzieć i mam nadzieję, że nie będzie to werdykt przekreślający moje szanse na potencjalną maszynę Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zapraszamy do powitalni 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Widzę, że Ciebie tam nie było skoro mnie zapraszasz Temacik w poczekalni był założony jako pierwszy, znam zasady dobrych manier Edytowane 5 Lutego 2016 przez Damian28 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wybacz faktycznie już sprawdziłem Zasugerowałem się 1 postem pod avatarem ! Wróciłem aby skasować swojego posta, nie udało się Jeżeli chodzi o sprzedawcę to nie znam Moto po zdjęciach wyglądają porządnie trzeba się przejechać i zobaczyć 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Luzik, tak też pomyślałem, że patrzyłeś na ilość postów Dokładnie tak jak mówisz - na zdjęciach wyglądają porządnie. Jutro jadę zobaczyć je na żywo swoim niedoświadczonym okiem i postaram się dać znać co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Polecam obejrzeć jakiś tutki Przyda się 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Co prawda oglądałem już sobie jego poradniki, ale i tak wielkie dzięki za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 *.* w końcu temat dla mnie kupowałem moją suzukę (GS 500) od tego pana i póki co jestem zadowolony, ale możesz napisać czy interesuje Cie coś dokładnie czy pytasz ogólnikowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie che zakładać nowego tematu, więc zapytam Was tutaj... Obejrzałem sobie GS'a u owego Pana i pierwsze co rzuca się w oczy to "nalot" rdzy na ramie. Z tego co czytałem to jest to częsty problem w GS'ach, jednak chciałbym usłyszeć wypowiedź kogoś bardziej doświadczonego(najlepiej posiadacza lub byłego posiadacza tejże pyrkawki ). Czy taka przypadłość od razu dyskwalifikuje motocykl czy da się to jakoś "leczyć"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie wiem czy dyskwalifikuje, ale mój giesik jest już pełnoletni a rdzy na ramie nie ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No i właśnie to mnie zniechęca do tego egzemplarza... Jako laik nie do końca wiem z czym taki nalot rudej się wiążę - czy da się na to jakoś zaradzić czy to już raczej musztarda po obiedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Też w sumie jestem laikiem ale myślę że jak są małe ogniwa rdzy wystarczy papier ścierny i później malowanie, jak większe to już piaskowanie. Małe ogniwa to raczej kwestia kosmetyczna i wizualna. Nie spodziewaj się ideału w 15 letnim motocyklu Edytowane 9 Lutego 2016 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Większych ognisk nie zauważyłem, aczkolwiek było kilka miejsc z tym nalotem (tak na moje oko). Może wystarczyłoby dobrze umyć i tak jak mówisz przejechać papierem... Tak czy siak chciałem usłyszeć opinie innych, bo jak wiadomo - emocje to zły doradca w takich sytuacjach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bież tego w pełnych owiewkach, rdzy nie będzie widać i rama czarna ;-) A i owiewki rzecz przydatna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Szczerze mówiąc to nie podoba mi się GS w owiekach... ale to tylko kwestia gustu Mam nadzieje, że ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na ten temat, bo szczerze mowiąc to jestem trochę w kropce.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 nie ma co sie bać rdzy na pełnoletnim motocyklu, występuje i występować będzie w wielu markach a już szczególnie w tych sprowadzonych z UK, jeśli drażni oko to tak jak wcześniej napisane, papier ścierny, puszka spray`u i do dzieła 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian28 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Czyli rozumiem, że najlepiej jeszcze raz obejrzeć moto dokładniej w poszukiwaniu większych oznak rdzy i jeśli to tylko "nalocik" to brać i siadać do zabawy z papierem ściernym i zaprawką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi