mjd01 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Mam w posiadaniu gazelę M 17 z 1969 roku z papierami. Jedynym problemem jest rozebrany silnik, którego nie mam czasu złożyć. Chciałbym sprzedać ten motocykl, a nie mam kompletnie pojęcia za ile. Może jest na forum ktoś kto zna się na rzeczy i mógłby mi pomóc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Przejrzyj sobie oferty z całej Polski na M17 i zastanów się ile powinieneś zarządać. Sądząc po zdjęciach dużym plusem jest brak modyfikacji i oryginalne plakietki z gazelą i symbolem M17. Myślę , że spośród motocykli w kategorii do renowacji - twoja może być jedną z atrakcyjniejszych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Postaram się jutro podać telefon do motocyklisty i jednocześnie mechanika który zajmuje się odnawianiem takich motocykli . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjd01 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Postaram się jutro podać telefon do motocyklisty i jednocześnie mechanika który zajmuje się odnawianiem takich motocykli . Z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 514-353-745 Jacek jak co to powiedz że numer masz od chylona ( Sławek z Aleksandrowa ) 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zadzwoń do tego gościa, to mój kumpel, zajmuje się profesjonalną renowacja starych motocykli. Coś doradzi a może od Ciebie gazele odkupi. Powiedz że jesteś od Lansa. 504 210 502 Mariusz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjd01 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dziękuję Panowie za numery telefonów. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi