tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 spoko dzieki za info w weekend dzialam okaze sie jaki kolor zebatka ma fabrycznie zapodam foto 0 Cytuj
Seweryn Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Zwykła nafta robi takie cuda z łańcuchem i wszystkimi tymi plamami po smarze. 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam zgodnie z obietnica pochwale sie efektami mojej pracy tz Nafta + szczoteczka i do przodu oto efekty Zdjecia przed czyszczeniem : Zdjecia bo cieżkiej pracy efekt kosmiczny wiem teraz że zębatke mam czarna a łańcuch srebrny Edytowane 4 Listopada 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
tomahouk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 prawie jak u mnie Jak mozesz napisz mi czy smarowałes po czyszczeniu nafta ? 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja smarowałem ale najpierw potraktowałem sprezonym powietrzem po czyszczeniu naftą. 0 Cytuj
fixman Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam zgodnie z obietnica pochwale sie efektami mojej pracy tz Nafta + szczoteczka i do przodu oto efekty Łeeeeeeeeeeee przed czyszczeniem był ładniejszy a tak na serio to kawał dobrej roboty Edytowane 4 Listopada 2013 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak mozesz napisz mi czy smarowałes po czyszczeniu nafta ? Nie, tylko nafta. Po myciu i kilku kółkach po okolicy lekko spryskałem łańcuch co by miał lżej ;-) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Mam nafte tylko zastanawiam się czy przed zimą zostawić nasmarowany łańcuch czy wyczyścić naftą nasmarować i tak zostawić czy zrobić to przed sezonem.? 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja wyczyściłem nasmarowałem i niech stoi Szkoda potem tracic czas przed sezonem na takie roboty zaświeci słońce a ty w garazu bedziesz siedział i czyścił łańcuch a inni bedą latać. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Chociaz nie posiadam lancucha to tez wychodze z zalozenia ze lepiej aby sobie motorek zimowal wyczyszczony. U siebie oleje zmieniam na zime, co by nie czekal z syfem w bebechach ) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
fixman Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 więc i ja coś poczyściłem przed ..................... i po 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Na nowy sezon co poniektórzy będą widoczni z daleka bedzie bił blask łańcucha 2 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Na nowy sezon co poniektórzy będą widoczni z daleka bedzie bił blask łańcucha No miejmy nadzieję, że nie, bo inaczej nie nadążymy ze sprzedażą nowych łańcuchów Poważnie, nie zapomnijcie po takim czyszczeniu dobrze nasmarować łańcucha ( a wtedy już nie będzie lśnił), pamiętajcie że lśniący łańcuch(oczywiście na rolkach) to źle nasmarowany łańcuch. A na zimowanie polecałbym również spryskać sprayem do łańcucha bardzo delikatnie zewnętrzną część łańcucha-nie będziecie musieli na wiosnę czyścić go z rdzawego nalotu. Pozdrawiam Mateusz 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
Wojtas Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Prosty patent SZYBKIE CZYSZCZENIE ŁAŃCUCHA https://youtu.be/p6sVfJ_Asko Edytowane 20 Października 2015 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Bulba Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Tutaj jeszcze szybszy i jeszcze prostszy :DDDD http://www.webbikeworld.com/t2/chain-pickle/ Edytowane 20 Października 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dawid Xrv Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Idzie zima. Zwędzić babie brytfankę do ciasta, wlać nafty, wrzucić łańcuch do nafty i wjoooo ze szczotą. A że na dworze już wcześnie ciemno to se można od czasu zapalniczką podświecić żeby efekt zobaczyć 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Tutaj jeszcze szybszy i jeszcze prostrzy :DDDD http://www.webbikeworld.com/t2/chain-pickle/ Szkoda marnować 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Rekomendowane odpowiedzi