tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 spoko dzieki za info w weekend dzialam okaze sie jaki kolor zebatka ma fabrycznie zapodam foto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Zwykła nafta robi takie cuda z łańcuchem i wszystkimi tymi plamami po smarze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam zgodnie z obietnica pochwale sie efektami mojej pracy tz Nafta + szczoteczka i do przodu oto efekty Zdjecia przed czyszczeniem : Zdjecia bo cieżkiej pracy efekt kosmiczny wiem teraz że zębatke mam czarna a łańcuch srebrny Edytowane 4 Listopada 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 prawie jak u mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 prawie jak u mnie Jak mozesz napisz mi czy smarowałes po czyszczeniu nafta ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja smarowałem ale najpierw potraktowałem sprezonym powietrzem po czyszczeniu naftą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam zgodnie z obietnica pochwale sie efektami mojej pracy tz Nafta + szczoteczka i do przodu oto efekty Łeeeeeeeeeeee przed czyszczeniem był ładniejszy a tak na serio to kawał dobrej roboty Edytowane 4 Listopada 2013 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak mozesz napisz mi czy smarowałes po czyszczeniu nafta ? Nie, tylko nafta. Po myciu i kilku kółkach po okolicy lekko spryskałem łańcuch co by miał lżej ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mam nafte tylko zastanawiam się czy przed zimą zostawić nasmarowany łańcuch czy wyczyścić naftą nasmarować i tak zostawić czy zrobić to przed sezonem.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja wyczyściłem nasmarowałem i niech stoi Szkoda potem tracic czas przed sezonem na takie roboty zaświeci słońce a ty w garazu bedziesz siedział i czyścił łańcuch a inni bedą latać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Chociaz nie posiadam lancucha to tez wychodze z zalozenia ze lepiej aby sobie motorek zimowal wyczyszczony. U siebie oleje zmieniam na zime, co by nie czekal z syfem w bebechach ) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 więc i ja coś poczyściłem przed ..................... i po 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Na nowy sezon co poniektórzy będą widoczni z daleka bedzie bił blask łańcucha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Na nowy sezon co poniektórzy będą widoczni z daleka bedzie bił blask łańcucha No miejmy nadzieję, że nie, bo inaczej nie nadążymy ze sprzedażą nowych łańcuchów Poważnie, nie zapomnijcie po takim czyszczeniu dobrze nasmarować łańcucha ( a wtedy już nie będzie lśnił), pamiętajcie że lśniący łańcuch(oczywiście na rolkach) to źle nasmarowany łańcuch. A na zimowanie polecałbym również spryskać sprayem do łańcucha bardzo delikatnie zewnętrzną część łańcucha-nie będziecie musieli na wiosnę czyścić go z rdzawego nalotu. Pozdrawiam Mateusz 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Prosty patent SZYBKIE CZYSZCZENIE ŁAŃCUCHA https://youtu.be/p6sVfJ_Asko Edytowane 20 Października 2015 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Tutaj jeszcze szybszy i jeszcze prostszy :DDDD http://www.webbikeworld.com/t2/chain-pickle/ Edytowane 20 Października 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Idzie zima. Zwędzić babie brytfankę do ciasta, wlać nafty, wrzucić łańcuch do nafty i wjoooo ze szczotą. A że na dworze już wcześnie ciemno to se można od czasu zapalniczką podświecić żeby efekt zobaczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tutaj jeszcze szybszy i jeszcze prostrzy :DDDD http://www.webbikeworld.com/t2/chain-pickle/ Szkoda marnować 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi