pawelnext22 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ok . dziękuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuję wszystkim uczestnikom za kolejne szkolenie , szczególnie ekipie z Łodzi po raz kolejny nie zawiedliście a nasza grupa była najliczniejsza ! Tak trzymać ! Wspaniała pogoda na jazdę w Bydgoszczy przyniosła sporo nowych doświadczeń.Teraz zapraszamy na kolejne szkolenie 30 kwietnia do Radomia !Tomek ,Rychu,Majkel - dzięki !W Łodzi niestety padało więc ostatnie kilometry były trudne ale dojechałem szczęśliwie.PozdrawiamRobert 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nic nie piszecie jak było.Czekamy na jakąś recenzje!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nic nie piszecie jak było.Czekamy na jakąś recenzje!!!! Rafał było oczywiście jak zawsze super zapraszam na kolejne szkolenie tym razem do Radomia 30 kwietnia juz sie zbiera fajna ekipa . pozdrawiam Robert 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W Łodzi niestety padało więc ostatnie kilometry były trudne ale dojechałem szczęśliwie. Faktycznie w Łodzi pogoda była paskudna w sumie jestem zaskoczony, że jechałeś na 2oo. Jak widziałem to zawsze z lawetą podróżowałeś. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 A jak z ceną za Radom? Na stronie Kulikowiska jest 400, czyli podwyżka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 A jak z ceną za Radom? Na stronie Kulikowiska jest 400, czyli podwyżka Wynajem toru podrożał ale mozna jak coś napisac do Tomka i spytać go 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi