Bulba Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Oby tylko koncerny proszkarsko/plyniarskie nie polozyly na tym swoich chciwych lap 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 moze to byc przełomowy gadżet niezle wez tu potem umyj buty 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Albo jeszcze inaczej, oczywiscie hipotetycznie M- Kochanie wychodze na chwilke umyc motorek Ż- Ja Ci k....a dam umyc motorek ! Nigdzie nie pojdziesz, czysty jest !!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 fajne, widziałem to do zabezpieczania elektroniki przed wilgocią - robi wrażenie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filet Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 za***iste. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja coś w tym stylu mam do szybki w kasku by krople nie pozostawały.Nie wiem czy to ta sama grupa substancji ale ponoć rewelacyjne dla osób które mają problem z jazdą w deszczu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja coś w tym stylu mam do szybki w kasku by krople nie pozostawały.Nie wiem czy to ta sama grupa substancji ale ponoć rewelacyjne dla osób które mają problem z jazdą w deszczu.gdzie kupiles i jaki koszt? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Tzw. Niewidzialna WycieraczkaGrupa substancji ta sama ale nie nadaje sie do impregnacji tkanin. Niestety. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 gdzie kupiles i jaki koszt? http://www.moto-akcesoria.pl/procycle-anti-regen-spray,p,37023 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 i efekt podobny? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Pod kranem tak. W deszczu nie jeździłem jeszcze w tym sezonie. Poza ty mnie to średnio przeszkadzają te krople.Dla swojej kupiłem bo ona wiecznie narzeka że nie widzi jak pada 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 na ubraniach tez sprawdzałeś? ew butach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Nie no skąd. tylko na szybie kasku. Do ubrań to raczej sie nie nadaje. Poza tym impregnatów do plecaków i ciuchów jest też sporo. Ja osobiście jeżdżę w skórze wiec mi wystarcza oliwka dla niemowląt ;P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 To jest mega wypas! Mam problem z jazdą w deszczu, jak się jedzie wolno to krople przeszkadzają i wiadomo trzeba przecierać. Nawet mam specjalne rekawiczki z taką wszywką gumową co by nie przemiękały szybko. Wiadomo, ze jak się jedzie szybciej to krople sam wiatr usuwa ale jak tłuczesz się po mieście super wynalazek. Muszę chyba zainwestować w to co napisał ridick 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Jak będzie padać to zdam recenzje czy działa ale polecił mi to kumpel których ładnych kilkadziesiąt tysięcy już nawiną i sam nie lubi tych kropli na szybie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaizen Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Rewelacja tylko pytanie jak z przepuszczaniem powietrza prze ten spray np:butach motonga spryskac rewelka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts