Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, czy ktoś na forum miał okazję jeździć motorkiem SUZUKI BANDIT 1200 ? Potrzebuje informacji na jego temat z uwagi na zakup w najbliższym czasie. Pozdrawiam serdecznie 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zadaj konkretne pytania czy chodzi Ci o właściwości jezdne, komfort jazdy, elastyczność silnika czy ilość pasażerów jaką zabierzesz Będzie zdecydowanie łatwiej pomóc... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam, czy ktoś na forum miał okazję jeździć motorkiem SUZUKI BANDIT 1200 ? Potrzebuje informacji na jego temat z uwagi na zakup w najbliższym czasie. Pozdrawiam serdecznie napisz pw odpowiem ci na wszystkie pytania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 76 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam, zakupiłem w Sobotę mojego pierwszego BANDITA 1200 N i jestem pod dużym wrażeniem tego sprzętu . Mam wiele pytań dotyczących samej obsługi tego sprzętu : 1. Jak go odpalać chodzi mi tu o ssanie ( zimny , ciepły ) silnik 2. kranik paliwa w jakiej ustawić najlepiej pozycji : ON, RES, PRI - czytałem , że jest funkcja zalewania gaźników po dłuższym postoju. 3. jakie najlepiej zalewać paliwo 95 czy 98 ? Ogólnie chciałbym się z kimś spotkać żeby pokazał mi co i jak robić żeby nic nie uszkodzić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Janusz, nie ukrywaj się. Pokaż zdjęcia motocykla. Ja miałem wcześniej Suzuki ale w mniejszej pojemności ręcznego ssania nie było. Lałem 98. Masz ręczne ssanie? A kraniki: do góry: rezerwadół: pozycja ON - w tej pozycji śmigaszw prawo: PRI - tzw: "przelew" - omijasz w tej pozycji zaworek podciśnieniowy w kraniku. Wówczas jedynie zaworki iglicowe w gaźnikachodcinają dopływ paliwa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Matko jak to czytam to oczom nie wierzę. A auto masz ?? tam tez nie wiesz jakie paliwo lać ?? Lejesz to na co masz ochotę byle by nie Ropę. mas zna gaźniku czy na wtrysku ?? Zawsze jak masz zimny silnik nawet jak jest ciepło warto dać go na ssanie. na Ciepłym silniku musi Ci zawsze odpalać perfekt. Jak masz Gaźniki i np po postpju zimowym i ustawieniu kranika na pozycję przelania benzyny, motocykl nie chce ci odpalić lub bardzo długo kręci to regulacja i synchronizacja gaźników sie kłania. Mianowicie nie ma się co pieścić i bawić w ceregiele Wsiadasz i jeździsz jak coś budzi twoje obawy piszesz proste i logiczne. Miałem kiedyś bandytę ale 600 i przez 4 lata nic a nic przy nim nie robiłem , Tylko filtry oleje świece i raz synchronizacja gażników i ustawinie zaworów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Po pierwsze gratulacje zakupu i oby ci niezawodnie jak na Bandziorka przystało jeździł ale nie obraź się ale napiszę RTFM, mnie ok 5sek. zajęło znalezienie instrukcji do Bandita w pdf i to na stronie suzuki. Po wpisaniu w google frazy "suzuki bandit 1200 instrukcja obsługi" masz pełen wybór, a wszystkie pytania które zadałeś są opisane w podstawowej instrukcji obsługi motocykla..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 76 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam, dziękuję serdeczecznie za wszystkie informacjię dotyczące BANDITA mam nadzieje, że w najbliższym sezonie naciesze się moim skromnym zakupem. Co do instrukcji mam wydrukowaną ale to suche opisy lepej poradzić się użytkowników bo zawsze wychodzą jakieś kwiatki w trakcie eksploatacji. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 jak już kupisz pochwal się zdjęciem i zdaj relację z tego jak Ci się użytkuje, na pewno pomożesz innym osobom, które też zastanawiają się nad jego kupnem pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 76 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 witam, wstawiłem dwa zdjęcia na : nasze motocykle Pozdrawiam serdecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo74 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fajna maszynka ja też od zeszłego sezonu jeżdżę bandziorkiem 1200 N i to też po 20 latach pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam, czy ktoś na forum miał okazję jeździć motorkiem SUZUKI BANDIT 1200 ? Fajna maszynka ja też od zeszłego sezonu jeżdżę bandziorkiem 1200 N i to też po 20 latach pozdrawiam Fajnie,że się dogadaliście 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jacub Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Na poczatku witam kolegow mam problem z bandziorem 1200s a mianowicie pojawia mi sie olej z przodu silnika na wysokosci kolektora po umyciu na poczatku pojawia sie na obejmie ktora dociska kolektor nr 3 napewno nie wypluwa z otworow ktore sie tam znajduja i drugie moje pytanie do czego sa te 4 rurki ktore idda od cylindra do az pod sam zbiornik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Czarodziej lepiej gdybyś jednak otworzył wątek w dziale warsztatowym lub chociaż dodał jakieś zdjęcia poglądowe tych elementów, które są do opisania będzie nam łatwiej 👍 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi