Bulba Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Poczuł wiatr w palcach i.... poszłooo.... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Dnia 18.10.2019 o 07:32, Bulba napisał: Poczuł wiatr w palcach i.... poszłooo.... No bo jak jest ciekawy temat to trzeba go odswiezyc:) a klocki polecam zawsze te oryginalne dedykowane do danego motocykla Probowalem rozne inne nie oryginalne i najlepiej zawsze hamowalo sie tymi oryginalnymi. To nie jest duzy koszt przyklad moje sciagam zawsze z Wloch i kosztuje mnie to 300 pln za komplet na przod. Kiedys Pawel Szkopek wstawil filmik w tym temacie i tez stwierdzil, ze te oryginalne dedykowane sa najlepsze do danych zaciskow. W tym sezonie wymienialem klocki kilka razy i wlasciwie wkladajac nowe zawsze zamawiam juz nastepne zeby lezaly na polce i czekaly na swoja kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi