Skocz do zawartości

Odblokowywał Ktoś Kawe Er5?

Olo

Rekomendowane odpowiedzi

Chce odblokować swoją kawę er5. Rozebrałem gaźniki i słyszałem że trzeba te 2 dziurki czymś zakleić :P

thumb_flm_1450205314__dsc_2661.jpg

Miał ktoś z tym doświadczenie?

Po czym wnioskujesz, że jest zablokowana?  :riding:  Bo jak czytam, że trzeba dwie dziurki zakleić to mnie strzela w kościach hehe  :laugh2:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ponieważ były właściciel tak mówił, sprowadzona jest z francji, nie idzie powyżej 140

O tych dziurkach znalazłem stare tematy na forum er5 ale tam wszystko umarło i nikt się nie odzywa 

No to zaklej i sprawdź. Tylko może się okazać że jest zblokowana wałkiem rozrządu, wydechem, etc

Eeee... ja to bym jeszcze ze dwie wywiercił...  :P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Jeszcze jedna dziurka jest od spodu. Tej też trzeba się pozbyć?

thumb_flm_1450205436__dsc_2663.jpg

Nie mogę znaleźć gaźnika na części a całego nie chce kupić bo może się okazać że kupie taki sam ;/

jest coś takiego jak płynny metal, używałem kiedyś takiego specyfiku, aluminium trzymał się dobrze a po zastygnięciu można to szlifować wiercić itp. więc jak nie masz gdzie kupić części a chcesz to zalepić to jest to sposób, pytanie tylko co jeśli jednak nie złapie dobrze i poleci w gaźniki 

• 1 miesiąc temu...

Zakleiłem te dziurki jakimś klejem do pękniętych bloków silnikowych :smile: Powiem że pomogło, powyżej 8000 obr idzie o wiele lepiej, myślę że kawci do H2R teraz dużo nie brakuje :P:biggrin: polecam taką przeróbkę, jak ktoś ma zblokowaną ercie ;)

Edytowane przez Olo (wyświetl historię edycji)