Olo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Chce odblokować swoją kawę er5. Rozebrałem gaźniki i słyszałem że trzeba te 2 dziurki czymś zakleić Miał ktoś z tym doświadczenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Po czym wnioskujesz, że jest zablokowana? Bo jak czytam, że trzeba dwie dziurki zakleić to mnie strzela w kościach hehe 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ponieważ były właściciel tak mówił, sprowadzona jest z francji, nie idzie powyżej 140 O tych dziurkach znalazłem stare tematy na forum er5 ale tam wszystko umarło i nikt się nie odzywa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No to zaklej i sprawdź. Tylko może się okazać że jest zblokowana wałkiem rozrządu, wydechem, etc Eeee... ja to bym jeszcze ze dwie wywiercił... 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tym też jest zablokowana każda er5, od gpz musiał bym przekładać graty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelnext22 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A moduł zapłonowy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Te dwie dziurki powoduja ze przepustnica nie podnosi sie na maxa a co za tym idzie motocykl nie osiaga pełnej mocy.Najlepiej wymienic same przepustnice lub całe gazniki. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeszcze jedna dziurka jest od spodu. Tej też trzeba się pozbyć? Nie mogę znaleźć gaźnika na części a całego nie chce kupić bo może się okazać że kupie taki sam ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 jest coś takiego jak płynny metal, używałem kiedyś takiego specyfiku, aluminium trzymał się dobrze a po zastygnięciu można to szlifować wiercić itp. więc jak nie masz gdzie kupić części a chcesz to zalepić to jest to sposób, pytanie tylko co jeśli jednak nie złapie dobrze i poleci w gaźniki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ta dziurka od spodu zostaje. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dzięki,to tą od spodu nie ruszam Myślałem też żeby może lutem zaślepic te dziurki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Zakleiłem te dziurki jakimś klejem do pękniętych bloków silnikowych Powiem że pomogło, powyżej 8000 obr idzie o wiele lepiej, myślę że kawci do H2R teraz dużo nie brakuje polecam taką przeróbkę, jak ktoś ma zblokowaną ercie Edytowane 1 Lutego 2016 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi