bocianlask Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam,Potrzebuję pomocy z dobraniem odpowiedniej ilości oleju do lag w moim Suzuki GS 500E 1999rW necie znalazłem różne informacje i chciałbym się upewnić.Jedni piszą 382ml i 99mm od góry lagi do poziomu oleju przy maksymalnie złożonej, a inni 377ml i 105mm.Z góry dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A co mówi serwisówka ? Bo to zależy od modelu, dlatego masz rozbieżne dane, wszystko jest w serwisówce. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Serwisówka też podaje dwie wersje dla mojego rocznika: 382ml ... E-03, 28, 33 i 377ml ... Others. Wychodzi na to, że oznaczenia - E-03, 28, 33 to jakieś modele.... tylko gdzie szukać tych oznaczeń na motocyklu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 W sumie to też chętnie bym się dowiedział , bo mam podobny dylemat co kolega wyżej. W lipcu miałem wymieniany olej w lagach na twardszy ale nie przyszło mi wtedy do głowy żeby się zapytać ile nalał PS. Czy to 5mm ma to aż tak wielka różnica ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nie wiem czy robi wielką różnicę, ale lepiej zapytać bardziej doświadczonych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Czy to 5mm ma to aż tak wielka różnica ? Jeżeli już to 5ml i gwarantuję że nic się z tego tytułu nie stanie jak wlejesz więcej o te 5 ml. Wlej 380ml i zapomnij o sprawie Jesteś w ogóle w stanie odmierzyć równo te 382ml albo nawet 5ml ? PS. Aż sprawdziłem z ciekawości (wcześniej mi sie nie chciało ) w serwisówce która ja mam jest tylko 382ml podane. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Przed chwilą wróciłem z garażu... moto złożone i po jeździe próbnej... wydaje się wszystko ok Oleju wlane 380ml.Dziękuję za podpowiedzi.Temat do zamknięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi