viayo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 No to ide sie na sniezynke pomalowac i sruuuu na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zdrowie nie pozwala mi jechać z Wami ale pozdrawiam wszystkich uczestników akcji. Tradycyjnie LwG !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Przesyłka na miejscu. I jestem pierwszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 W imieniu dzieciaków z dd2 i dd8 dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w dzisiejszej imprezie. Nie spodziewałem się że aż tyle motocykli się pojawi, podobno było nas 240 motocykli plus samochody. Czyli była moc Jeszcze raz dziękuję wszystkim i każdemu z osobna. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Moc była wielka Podczas przejadzu do dd8 początku jak i końca sznura motocykli na ulicach nie było widać Najważniejszy uśmiech dzieciaków, a tego nie brakowało Teraz tylko czekać na następną edycję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Serdecznie dziękujemy za tak liczne przybycie! Było bajkowo, lepszej pogody i tym samym frekwencji nie mogliśmy wymarzyć. Dzieciaki mega zadowolone, dostały prezenty, o które prosiły, a przysłowiowy "nadmiar" pieniędzy będzie czekał na cieplejsze dni, jak się rozpocznie kalendarzowa wiosna Na ten moment jeszcze nie mamy policzonych wszystkich datków (pieniędzy), ale najważniejsze, że wystarczyło na prezenty z listów do Mikołaja. Z pewnością w kolejnym roku spożytkujemy zebrane pieniążki z tegorocznej akcji na cele dobroczynne, tak jak to miało miejsce w bieżącym sezonie. To głównie dzięki Waszej ofiarności i pozytywnej energii dziś było tyle uśmiechniętych twarzy wokół "> ">MotoMikołaje w TVP ŁÓDŹSerdecznie dziękujemy za tak liczne przybycie! Było bajkowo, lepszej pogody i tym samym frekwencji nie mogliśmy wymarzyć. Dzieciaki mega zadowolone, dostały prezenty, o które prosiły, a przysłowiowy "nadmiar" pieniędzy będzie czekał na cieplejsze dni, jak się rozpocznie kalendarzowa wiosna :)Na ten moment jeszcze nie mamy policzonych wszystkich datków (pieniędzy), ale najważniejsze, że wystarczyło na prezenty z listów do Mikołaja. Z pewnością w kolejnym roku spożytkujemy zebrane pieniążki z tegorocznej akcji na cele dobroczynne, tak jak to miało miejsce w bieżącym sezonie. To głównie dzięki Waszej ofiarności i pozytywnej energii dziś było tyle uśmiechniętych twarzy wokół :)P.S. Za jakość nagrania z kalkulatora przepraszamy, lepiej "na szybko" się nie udało.Posted by MotoMikołaje Łódź on 6 grudnia 2015 10 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robcio Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 To ja dziękuje ,organizatorom że się chciało Działania pro społeczne są ciężkim kawałkiem chleba niedocenianym a nawet podejrzanym w naszej chrześcijańskiej obludnej społeczności 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Oj działo się i myślę, że dzieciakom się podobało jak najbardziej Super impreza na dodatek człowiek zrobił coś dobrego, ekstra Dziękować organizatorom za ogarnięcie takiej imprezki oraz wszystkim przybytym Mikołajom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zaliczyłem dziś mój "pierwszy raz z Moto Mikołajami". Zobaczyć w TV to nie to samo co przyjechać na moto i uczestniczyć w super akcji. Zadowolenie dzieciaków i szczere uśmiechy są bezcenne. Zaklepuje miejsce w kolejnych latach. Podziękowania dla organizatorów za sprawny przejazd przez miasto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ja też po "pierwszym razie" nie tylko z Mikołajami, ale w ogóle w większej grupie. Ponad 200 kierowników, spotkało się by pokazać, że popierają szczytny cel. Poparcie było tak szerokie (a właściwie długie), jak tylko horyzont pozwalał. Nie wiem jak się zmieściliśmy na Schillerce. Organizacja wspaniała, zarówno z niebieskimi, jak i podczas samodzielnej jazdy. Uśmiechy były zarówno w oknach, jak i na ulicach, boiskach, chodnikach, trawnikach itp. Będę z Wami przy kolejnych okazjach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rescuer Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Było mega. Gratki dla organizatorów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Martucha Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Suchy szacun za ogarnięcie naszego "stadka", w życiu nie widziałam, żeby tak liczna grupa wyjechała w takim tempie z miejsca zbiórki Przejazd przez miasto płynny. Sama akcja niesamowita 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Super akcja,niesamowita ilość motocykli,oraz bardzo sprawny przejazd do ośrodków z pomocą policji jak też i bez ich udziału.Miło oglądać uśmiechnięte buzie dzieci i starszego pokolenia które machało z każdej strony.Serdecznie pozdrawiam wszystkich przybyłych oraz wielkie gratki dla osób odpowiedzialnych za organizacje i przygotowanie:D 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie ma bata w przyszłym roku lecę na moto (oby już nowym ) Dziękuje za wczoraj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Było świetnie dzieciaki szczęśliwe i to jest super. Brawo my. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. boodgee Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Szukać się Film nagrany na Pabianickiej przed skrętem do DD. https://youtu.be/mw2xRw-VRX4 5 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Super akcja. Oby takich więcej. Daliśmy radę! 2 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wielkie dzięki organizatorom i całej rzeszy mikolajów za gorące serca:) super impreza:-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wielkie gratulacje dla organizatorów i uczestników Oglądając za pierwszym razem przejazd nie mogłem się nadziwić ilości Kierowników na swych reniferach... Końca nie widać... Pokusiłem się o szybkie liczenie - 228 motocykl!!! Wielkie WOW Jestem bardzo zadowolony, że mogłem uczestniczyć w takim przedsięwzięciu. :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Naprawdę super akcja. Chylę czoła przed organizatorami za tak sprawne ogarnianie, przemieszczanie tylu ludzi.Pozdrawiam, a tych co nie byli, namawiam na udział w kolejnej edycji. Trochę zdjęć z Motomikołajówhttp://motocykle-lodz.pl/gallery/member/4795-piterbike/Suchy: Popraw link, stosując się do poradnika w tym miejscu Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 @piterbike dla ciebie specjalne podziekowania za zestawy narzędzi do rowerów, dzieki nim było trochę śmiechu bo zostały zapakowane jak prezenty i wręczone wychowawcom. Dzięki temu dzieci mogły wypowiedzieć się czy wychowawcy byli grzeczni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opss... poprawię link wieczorkiem bo praca :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Prosiłbym wszystkich którzy nagrywali przejazd z kamerek najlepiej gopro i sony o przekazanie materiału do zrobienia jednego dużego klipu, jeśli chcecie oczywiście. Łapać mnie można 10-18 w sklepie na Limance albo od 19 w domu koło CZMP do końca tyg. chciałbym zebrać już cały materiał żeby zacząć montować 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 podjadę jakoś w weekend coś się nagrało. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jutro podrzucę, może coś się przyda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi