picek33 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam chce kopic romet arrow fly 50 czy ktos ma ten motorower chce sie dowiedziedz jak on sie sprawdza i czy go kupic lub cos innego bo za niego mam dac 4.600 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Oczywiście Młody Przyjacielu, że "coś innego". http://olx.pl/oferta/romet-division-249-CID5-IDbaQ8B Jakby nie ładował to wpisz w google "romet division Bałuty" Dla osoby z forum 4 tys. Pozdrawiam Edytowane 11 Listopada 2015 przez hubert (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Oczywiście Młody Przyjacielu, że "coś innego". http://olx.pl/oferta/romet-division-249-CID5-IDbaQ8B Jakby nie ładował to wpisz w google "romet division Bałuty" Dla osoby z forum 4 tys. Pozdrawiam Chetnie tylko ja niemam prawka na ta pojemnosc cos z 50 tek to chetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody12 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Osobiście posiadam Romet Arrow Fly 50 i jak na razie to miałem nim drobne usterki (po rozgrzaniu potrafił gasnąć, ale to kwestia regulacji, teraz niedawno miałem problem z odpalaniem, ale w serwisie mi to naprawili) i jak na tą chwilę chodzi bardzo dobrze i jeszcze jedno ma on troche muła jak się jedzie we dwie osoby, ale gdy ściągniesz blokady to problem z głowy. Ja mam zablokowanego, a i tak idzie jak strzała raz mi pokazało 90 na liczniku, sam w to nie wierzyłem. Jeśli ma to być twoje pierwsze moto to polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Osobiście posiadam Romet Arrow Fly 50 i jak na razie to miałem nim drobne usterki (po rozgrzaniu potrafił gasnąć, ale to kwestia regulacji, teraz niedawno miałem problem z odpalaniem, ale w serwisie mi to naprawili) i jak na tą chwilę chodzi bardzo dobrze i jeszcze jedno ma on troche muła jak się jedzie we dwie osoby, ale gdy ściągniesz blokady to problem z głowy. Ja mam zablokowanego, a i tak idzie jak strzała raz mi pokazało 90 na liczniku, sam w to nie wierzyłem. Jeśli ma to być twoje pierwsze moto to polecam. Dzieki ja dopiero w styczniu go wezme a powiedz czy wykupiles moze AC i ile zaplaciles 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie chcę robić wojny więc napisze to tak... poszukaj na forum bo ktoś ostatnio pisał o swoich przygodach z marką już "niemarką" Romet i o tym jak bardzo by chciał cofnąć czas i odzyskać pieniążki ( kupiony nowy zupełnie sprzęt ) to by było na tyle bo znów będzie, że jestem anty ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Nie chcę robić wojny więc napisze to tak... poszukaj na forum bo ktoś ostatnio pisał o swoich przygodach z marką już "niemarką" Romet i o tym jak bardzo by chciał cofnąć czas i odzyskać pieniążki ( kupiony nowy zupełnie sprzęt ) to by było na tyle bo znów będzie, że jestem anty ;-) Kolega ma racje, zastanów się 2 razy nim kupisz sprzęt. W razie gdyby jednak nie było tak kolorowo jak by mogło się wydawać, to ciężko będzie Ci sprzedać "trefny" nabytek. Oczywiście życzę udanych zakupów, ale raczej opinia o tych motorkach raczej nie jest za dobra. Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Bardzo fajny motorek, jakbym drugi raz kupował 50 to bym się nad nim zastanowił Silnik 139fmb sprawdzona konstrukcja zerżnięta przez chinoli z hondy dax, Ekonomiczny, trwały, tani i dobry do tuningu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi