Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kopic romet arrow fly 50

czy ktos ma ten motorower chce sie dowiedziedz jak on sie sprawdza i czy go kupic lub  cos innego

bo za niego mam dac 4.600

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście posiadam Romet Arrow Fly 50 i jak na razie to miałem nim drobne usterki (po rozgrzaniu potrafił gasnąć, ale to kwestia regulacji, teraz niedawno miałem problem z odpalaniem, ale w serwisie mi to naprawili) i jak na tą chwilę chodzi bardzo dobrze i jeszcze jedno ma on troche muła jak się jedzie we dwie osoby, ale gdy ściągniesz blokady to problem z głowy. Ja mam zablokowanego, a i tak idzie jak strzała raz mi pokazało 90 na liczniku, sam w to nie wierzyłem. Jeśli ma to być twoje pierwsze moto to polecam. :smile:

Opublikowano

Osobiście posiadam Romet Arrow Fly 50 i jak na razie to miałem nim drobne usterki (po rozgrzaniu potrafił gasnąć, ale to kwestia regulacji, teraz niedawno miałem problem z odpalaniem, ale w serwisie mi to naprawili) i jak na tą chwilę chodzi bardzo dobrze i jeszcze jedno ma on troche muła jak się jedzie we dwie osoby, ale gdy ściągniesz blokady to problem z głowy. Ja mam zablokowanego, a i tak idzie jak strzała raz mi pokazało 90 na liczniku, sam w to nie wierzyłem. Jeśli ma to być twoje pierwsze moto to polecam. :smile:

Dzieki ja dopiero w styczniu go wezme a powiedz czy wykupiles moze AC i ile zaplaciles :riding:

Opublikowano

Nie chcę robić wojny więc napisze to tak...

poszukaj na forum bo ktoś ostatnio pisał o swoich przygodach z marką już "niemarką" Romet i o tym jak bardzo by chciał cofnąć czas i odzyskać pieniążki ( kupiony nowy zupełnie sprzęt )

to by było na tyle bo znów będzie, że jestem anty ;-)

Opublikowano (edytowane)

Nie chcę robić wojny więc napisze to tak...

poszukaj na forum bo ktoś ostatnio pisał o swoich przygodach z marką już "niemarką" Romet i o tym jak bardzo by chciał cofnąć czas i odzyskać pieniążki ( kupiony nowy zupełnie sprzęt )

to by było na tyle bo znów będzie, że jestem anty ;-)

Kolega ma racje, zastanów się 2 razy nim kupisz sprzęt. W razie gdyby jednak nie było tak kolorowo jak by mogło się wydawać, to ciężko będzie Ci sprzedać "trefny" nabytek. Oczywiście życzę udanych zakupów, ale raczej opinia o tych motorkach raczej nie jest za dobra. 

Edytowane przez Matik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Bardzo fajny motorek, jakbym drugi raz kupował 50 to bym się nad nim zastanowił ;) Silnik 139fmb sprawdzona konstrukcja zerżnięta przez chinoli z hondy dax, Ekonomiczny, trwały, tani i dobry do tuningu :P