Macix Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam chciałbym przedstawić moje maleństwo Honda CB-1 rocznik 89 jest to moja pierwsza prawdziwa maszyna jestem z niej zadowolony jak narzazie nie myślę o zmianie puki co zaspokaja mnie w pełni podro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 bardzo fajny sprzęcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak, trzeba przyznać ciekawa maszyna, w dodatku mało spotykany silnik 400ccm 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Fakt mało spotykany ale jakna taki silnik to zapier... naprawde niezle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ladny kolorek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Bardzo ładnie utrzymany egzemplarz, pozostaje tylko pogratulować i oby tak dalej.Wiesz może jakie masz migacze z tyłu ?? Jeżeli tak to podaj nazwę i model. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wiesz co nie bardzo bo migacze zamówił mi brat z forum bandziorów bo akurat ktoś sprzedawał za śmieszne pieniądze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzisiaj widziałem motocykl na żywo - fajnie się prezentuje, ale przede wszystkim fajnie mruczy jak na taką pojemność 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 wczoraj widziałem wiec moge powiedziec ze dobrze zachowany unikatowy mały zapierdalacz 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ja dzisiaj miałem możliwość jazdy za tym moto który faktycznie fajnie za***prza... Maciek, czy wymieniałeś te lusterka na takie wielkie czy takie już były? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 ładniusia maszynka, no i ten wydech... < 3 może uprzedzę odpowiedź właściciela - jeżeli mowa o lusterkach widocznych na zdjęciach to zdaje mi się że nie ma szans aby były to oryginały - honda montuje przeważnie dosyć spore i często wątpliwej urody lusterka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Lusterka sa wymienione mogę zainteresowanym podać model niezłe wykonane i z metalu a nie tandetnego paski jak za cenę sa ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 wcale nie widac wieku tego moto,pogratulowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi