Macix Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam chciałbym przedstawić moje maleństwo Honda CB-1 rocznik 89 jest to moja pierwsza prawdziwa maszyna jestem z niej zadowolony jak narzazie nie myślę o zmianie puki co zaspokaja mnie w pełni podro 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak, trzeba przyznać ciekawa maszyna, w dodatku mało spotykany silnik 400ccm 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Macix Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Fakt mało spotykany ale jakna taki silnik to zapier... naprawde niezle 0 Cytuj
Dann Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Ladny kolorek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
MateuszZR7 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Bardzo ładnie utrzymany egzemplarz, pozostaje tylko pogratulować i oby tak dalej.Wiesz może jakie masz migacze z tyłu ?? Jeżeli tak to podaj nazwę i model. 0 Cytuj
Macix Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Wiesz co nie bardzo bo migacze zamówił mi brat z forum bandziorów bo akurat ktoś sprzedawał za śmieszne pieniądze 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzisiaj widziałem motocykl na żywo - fajnie się prezentuje, ale przede wszystkim fajnie mruczy jak na taką pojemność 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 wczoraj widziałem wiec moge powiedziec ze dobrze zachowany unikatowy mały zapierdalacz 0 Cytuj Bleft-Style
lucas666 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 ja dzisiaj miałem możliwość jazdy za tym moto który faktycznie fajnie za***prza... Maciek, czy wymieniałeś te lusterka na takie wielkie czy takie już były? 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 ładniusia maszynka, no i ten wydech... < 3 może uprzedzę odpowiedź właściciela - jeżeli mowa o lusterkach widocznych na zdjęciach to zdaje mi się że nie ma szans aby były to oryginały - honda montuje przeważnie dosyć spore i często wątpliwej urody lusterka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj
Macix Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Lusterka sa wymienione mogę zainteresowanym podać model niezłe wykonane i z metalu a nie tandetnego paski jak za cenę sa ok 0 Cytuj
Godzio Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 wcale nie widac wieku tego moto,pogratulowac 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi