boodgee Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ot takie cudo zostało wymyślone: http://www.lotus-motorcycles.com/ Osobiście nie potrafię stwierdzić, czy jest piękny, czy mnie odrzuca 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wow. Ciekawostka, coś jak Veyron w samochodach. Futurystyczny i pewnie absolutnie niedostępny dla zwykłych śmiertleników 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wow. Ciekawostka, coś jak Veyron w samochodach. Futurystyczny i pewnie absolutnie niedostępny dla zwykłych śmiertleników Dostępny. Sztuka z Warszawy. Zdj. z FB adrenalinemotorsport 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Podzielam twoje odczucia.... Wydaje mi się bardzo podobny do motocykli wyścigowych z lat 80. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wizualnie zupełnie nie mój klimat, mimo to chciałbym móc postawić sobie coś takiego w garażu i od czasu do czasu tylko zerkać jak jego wartość rośnie. Na razie jestem na etapie stawiania garażu, więc na zakup takiego cudeńka pewnie poczekam do przyszłego wcielenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dostępny. Sztuka z Warszawy. Zdj. z FB adrenalinemotorsport Mówiąc niedostepny miałem na myśli, że pewnie będzie tak często spotykany jak i Veyron, którego też przecież można w salonie kupić, ale jednak nie jest tak, że na pęczki ich na parkingu pod marketem stoi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Mówiąc niedostepny miałem na myśli, że pewnie będzie tak często spotykany jak i Veyron, którego też przecież można w salonie kupić, ale jednak nie jest tak, że na pęczki ich na parkingu pod marketem stoi Rozumiem 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wygląda trochę jak pocisk osobiście nie mój klimat 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi