Jeżol Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Hej, Czy gdzieś w Łodzi można sprawdzić ramę motocykla po wypadku? I czy musi to być golas (sama rama) czy można to sprawdzić mając zainstalowane wszystko co się jeszcze po wypadku trzyma ramy (silnik, okablowanie itd)? Z góry dzięki za odpowiedz. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arteklik Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Ja sprawdzałem przy sprzedaży poprzedniego moto na Zarzewskiej (klient chciał) i nie polecam. Pięć pomiarów i pięć różnych wyników (trzy wskazały, że moto proste dwa , że cofnięta główka). Widziałem jak się taki pomiar robi i ile zmiennych decyduje o jego jakości. Ciężko traktować wyniki takiego pomiaru za wiarygodne. Można traktować takie wyniki jako orientacyjne, ale orientacyjnie to sam sobie sprawdzę podczas jazdy a będzie taniej i oszczędzi się trochę czasu. Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koperta4512 Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 (edited) MotorWings miał narzędzia do pomiaru ramy i nie trzeba była rozbierać całkowicie motocykla. Edited October 2, 2015 by koperta4512 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Stoll na obywatelskiej. Nie rozbierasz moto. Usługa kosztuje koło 4stówek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts