Jeżol Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Hej, Czy gdzieś w Łodzi można sprawdzić ramę motocykla po wypadku? I czy musi to być golas (sama rama) czy można to sprawdzić mając zainstalowane wszystko co się jeszcze po wypadku trzyma ramy (silnik, okablowanie itd)? Z góry dzięki za odpowiedz. 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Ja sprawdzałem przy sprzedaży poprzedniego moto na Zarzewskiej (klient chciał) i nie polecam. Pięć pomiarów i pięć różnych wyników (trzy wskazały, że moto proste dwa , że cofnięta główka). Widziałem jak się taki pomiar robi i ile zmiennych decyduje o jego jakości. Ciężko traktować wyniki takiego pomiaru za wiarygodne. Można traktować takie wyniki jako orientacyjne, ale orientacyjnie to sam sobie sprawdzę podczas jazdy a będzie taniej i oszczędzi się trochę czasu. Pozdrawiam 0 Cytuj
koperta4512 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) MotorWings miał narzędzia do pomiaru ramy i nie trzeba była rozbierać całkowicie motocykla. Edytowane 2 Października 2015 przez koperta4512 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Sowa Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Stoll na obywatelskiej. Nie rozbierasz moto. Usługa kosztuje koło 4stówek 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi