Suchy-wolk Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 W piątek 09.10.2015 wybieram się na Ślub do Pruszkowa znajomych motocyklistów. Z Robertem pracowałem, pochodzi z Łodzi i tu się wychował, ale miłość nie zna granic, wyprowadził się do stolicy Być może znajdę chętnych kompanów do przejażdżki na FŁM? Lokalizacja dość odległa od Łodzi, ale jakże trasa prosta i niemęcząca Dokładna lokalizacja: Parafia Św. Edwarda w Pruszkowie ul. Partyzantów 22 Godzina rozpoczęcia ceremonii: 17.00 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark_Ka Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Jeśli nigdzie nie wyjadę po moim ślubie to chętnie pojadę - w następnym tygodniu mogę potwierdzić 1 Quote ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan79 Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 ja 125 za daleko ale może jak mi cos walnie na leb to wyjade wcześniej:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark_Ka Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Marcin nazbierałeś ekipę na piątek? Ja w czwartek wrócę do Łodzi więc mogę pojechać. Jest gdzieś jakaś zbiórka? O jakiej godzinie? 0 Quote ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 Jedna osoba się zgłosiła poza Tobą, ale jeszcze ma dać znać czy pojedzie. Wątpię, aby się udało bo to jednak piątek i godziny pracy, dlatego jeśli jesteś chętny to zapisz mój numer (masz w profilu moim) i jutro potwierdź telefonicznie obecność Będę bardzo wdzięczny, ponieważ mogę mieć ograniczony dostęp do forum. Wstępnie możemy się umówić o 15.15 na stacji Orlen przy Rondzie Solidarności/ul.Telefonicznej (tutaj mapka), aby do Strykowa dojechać w żółwim tempie na spokojnie i na trasie nie gonić do odciny 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts