Suchy-wolk Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 W piątek 09.10.2015 wybieram się na Ślub do Pruszkowa znajomych motocyklistów. Z Robertem pracowałem, pochodzi z Łodzi i tu się wychował, ale miłość nie zna granic, wyprowadził się do stolicy Być może znajdę chętnych kompanów do przejażdżki na FŁM? Lokalizacja dość odległa od Łodzi, ale jakże trasa prosta i niemęcząca Dokładna lokalizacja: Parafia Św. Edwarda w Pruszkowie ul. Partyzantów 22 Godzina rozpoczęcia ceremonii: 17.00 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jeśli nigdzie nie wyjadę po moim ślubie to chętnie pojadę - w następnym tygodniu mogę potwierdzić 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 ja 125 za daleko ale może jak mi cos walnie na leb to wyjade wcześniej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Marcin nazbierałeś ekipę na piątek? Ja w czwartek wrócę do Łodzi więc mogę pojechać. Jest gdzieś jakaś zbiórka? O jakiej godzinie? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jedna osoba się zgłosiła poza Tobą, ale jeszcze ma dać znać czy pojedzie. Wątpię, aby się udało bo to jednak piątek i godziny pracy, dlatego jeśli jesteś chętny to zapisz mój numer (masz w profilu moim) i jutro potwierdź telefonicznie obecność Będę bardzo wdzięczny, ponieważ mogę mieć ograniczony dostęp do forum. Wstępnie możemy się umówić o 15.15 na stacji Orlen przy Rondzie Solidarności/ul.Telefonicznej (tutaj mapka), aby do Strykowa dojechać w żółwim tempie na spokojnie i na trasie nie gonić do odciny 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi