sokol Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 WitamTak jak w tytule poszukuję książki napraw / instrukcji obsługi do kawasaki er 5 z 1997 roku. Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z motocyklem, chciałbym jak najwiecej się dowiedzieć by poprostu czegoś nie popsuć. Pytanie do Was czy posiadacie tego typu literaturę motocyklową najlepiej w języku polskim? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Chodzi o tzw. serwisówke? - Pierwszy link z Google: http://kawa-er5.hustej.net/manualen.pdf P.S. Nie licz, że znajdziesz w polskim języku. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.I.H.L Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Sokol marsz do powitalni a potem pogadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Suchy-wolk wiem co to wyszukiwarka. Znalezienie tego zajemo mi tyle samo co Tobie (patrząc po postach mniej niź dwie minuty). Więc bez obrazy ale niewiele pomogłeś. Zakładając temat liczyłem na to że inni użytkownicy mają coś czym mogli by się podielić. Edytowane 13 Marca 2012 przez Suchy-wolk : Nie pogrubiaj tekstu - potrafimy czytać. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi