sokol Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 WitamTak jak w tytule poszukuję książki napraw / instrukcji obsługi do kawasaki er 5 z 1997 roku. Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z motocyklem, chciałbym jak najwiecej się dowiedzieć by poprostu czegoś nie popsuć. Pytanie do Was czy posiadacie tego typu literaturę motocyklową najlepiej w języku polskim? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Chodzi o tzw. serwisówke? - Pierwszy link z Google: http://kawa-er5.hustej.net/manualen.pdf P.S. Nie licz, że znajdziesz w polskim języku. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.T.I.H.L Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Sokol marsz do powitalni a potem pogadamy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 (edited) Suchy-wolk wiem co to wyszukiwarka. Znalezienie tego zajemo mi tyle samo co Tobie (patrząc po postach mniej niź dwie minuty). Więc bez obrazy ale niewiele pomogłeś. Zakładając temat liczyłem na to że inni użytkownicy mają coś czym mogli by się podielić. Edited March 13, 2012 by Suchy-wolk : Nie pogrubiaj tekstu - potrafimy czytać. (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts