Janus Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 (edited) Będą też gorąca zupa, jakieś ciasteczka i napoje. Łękawa, kilka kilometrów od Bełchatowa, na drodze do kopalni, Żłobnicy czy Częstochowy Fajnie jakby każdy motonita podarował chłopakom jedną piłkę do tenisa stołowego (ping ponga), tak na pamiątkę spotkania. https://www.facebook.com/events/1666371143604700/ Edited September 30, 2015 by Janus (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Kurka... Tak blisko... Cel szczytny... a ja na lotnisko... w d*pę... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi66 Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Szykuj się więc następnym razem bo warto, A teraz kilka fotek ze spotkania: https://picasaweb.google.com/116317898804955310242/MotocykloweSpotkanieWMOSEkawa03?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJfe1eirpKXX3wE&feat=directlink 0 Quote Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janus Posted October 4, 2015 Author Report Share Posted October 4, 2015 (edited) Dzięki za zdjęcia Było super. Z gleby KTMa nie masz przypadkiem? PS. pozwoliłem sobie udostępnić twoje zdjęcia na wydarzeniu z fejsa. Edited October 4, 2015 by Janus (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zino Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Było super.tomi66-pozwoliłem sobie skubnąć kilka fotek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi66 Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 Dzięki za zdjęcia Było super. Z gleby KTMa nie masz przypadkiem? PS. pozwoliłem sobie udostępnić twoje zdjęcia na wydarzeniu z fejsa. Niestety, czego żałuje bo była spektakularna . Staliśmy już do zbiorowej fotki i po prostu nie zdążyłem przebić się z obiektywem przez "tłum". Było super.tomi66-pozwoliłem sobie skubnąć kilka fotek Spoko, po to wysłałem. Praw autorskich ani tantiem sobie nie roszczę 1 Quote Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts