Janus Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Będą też gorąca zupa, jakieś ciasteczka i napoje. Łękawa, kilka kilometrów od Bełchatowa, na drodze do kopalni, Żłobnicy czy Częstochowy Fajnie jakby każdy motonita podarował chłopakom jedną piłkę do tenisa stołowego (ping ponga), tak na pamiątkę spotkania. https://www.facebook.com/events/1666371143604700/ Edytowane 30 Września 2015 przez Janus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Kurka... Tak blisko... Cel szczytny... a ja na lotnisko... w d*pę... 0 Cytuj
tomi66 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Szykuj się więc następnym razem bo warto, A teraz kilka fotek ze spotkania: https://picasaweb.google.com/116317898804955310242/MotocykloweSpotkanieWMOSEkawa03?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJfe1eirpKXX3wE&feat=directlink 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Janus Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Dzięki za zdjęcia Było super. Z gleby KTMa nie masz przypadkiem? PS. pozwoliłem sobie udostępnić twoje zdjęcia na wydarzeniu z fejsa. Edytowane 4 Października 2015 przez Janus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
zino Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Było super.tomi66-pozwoliłem sobie skubnąć kilka fotek 0 Cytuj
tomi66 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Dzięki za zdjęcia Było super. Z gleby KTMa nie masz przypadkiem? PS. pozwoliłem sobie udostępnić twoje zdjęcia na wydarzeniu z fejsa. Niestety, czego żałuje bo była spektakularna . Staliśmy już do zbiorowej fotki i po prostu nie zdążyłem przebić się z obiektywem przez "tłum". Było super.tomi66-pozwoliłem sobie skubnąć kilka fotek Spoko, po to wysłałem. Praw autorskich ani tantiem sobie nie roszczę 1 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Rekomendowane odpowiedzi