Buziak Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witajcie bracia i siostry, potrzebuję waszej pomocy. Już wam pisze o co chodzi, mianowicie wioze mojego dobrego od piaskownicy kumpla do ślubu, ale jak to druga w małżeństwo nie jest łatwa to Wyszły jaja co do otoczki i auta. Trochę narobiłem bałaganu. I tu moja prośba czy znajdzie się grupa chętnych motocyklistów by mi pomóc w obstawie. Na.dzień dzisiejszy mam 5 czoperow od mojego taty liczę że znajdę jeszcze z 5-10 osób. Wiem doskonale że na takie rzeczy trzeba sobie Założyć i nikt nie jest do.wynajęcia. Ale gdyby ktoś z was miał czas jutro od 15 do 19 byłbym wdzięczny. Wybaczcie że piszę na ostatnio chwilę ale nie chciałem was angażować bo.chłopak nie jest z forum ale z motocyklami jest obeznany. Proszę również po nie hejtowanie mnie, bo doskonale znam zasady. Liczę że ktoś się znajdzie, podsyłam wstępny plan o 15-40 jest zbiórka na parkingu Kauflandu róg Puszkina a Przybyszewksiego na.Widzewie z tatą moja tata prowadzi grypę pod dom Pana młodego potem po młoda i pod kościół w Andrzejowie, przyjęcie weselne ulica basenowa na zdrowiu. Odwdzięcze się na pewno. Pozdrawiam Po prostu potrzebuje waszej pomocy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Oj Szymon będzie cię to drogo kosztować, zobaczymy co da się zrobić :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Nie znacie mnie jeszcze of tej strony ale potrafię się odwdzięczyć. Jak tylko pogoda pozwoli to uratuje mnie Narew dwa dodatkowe motocykle a gdyby było ich więcej to była by bajka. Gdyby ktoś się wybierał to zmiana miejscówki spotkania zamiast na parkingu Kaufland to obok jest stacja Orlen. Edytowane 25 Września 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi