adek Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Witam tak jak w temacie szukam ludzi którzy potrafią coś fajnego pokazać na moto najchętniej osoby ćwiczące stunt mam chęć uchwycić to na zdjęciach w głowie mam pomysł na jeden kadr który chce wykonać zdjęcia dla zabawy i przyjemności obu stron Pozdro 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buziak Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Sesja zdjęciowa warta uwagi, polecam bo nie raz wydziałem jego zdjęcia. Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted September 26, 2015 Author Report Share Posted September 26, 2015 Sesja zdjęciowa warta uwagi, polecam bo nie raz wydziałem jego zdjęcia. Pozdrawiam Miło mi. Dzięki za słowa uznania. Pozdro600 ;-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 (edited) Pozdro600 Znaczy... spier&alaj ? To rzeczywiście Ci miło. Polecam niektórym zapoznanie się ze znaczeniem zwrotów przed ich użyciem. Edited September 27, 2015 by michal_lc4 (see edit history) 0 Quote Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts