adek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Witam tak jak w temacie szukam ludzi którzy potrafią coś fajnego pokazać na moto najchętniej osoby ćwiczące stunt mam chęć uchwycić to na zdjęciach w głowie mam pomysł na jeden kadr który chce wykonać zdjęcia dla zabawy i przyjemności obu stron Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Sesja zdjęciowa warta uwagi, polecam bo nie raz wydziałem jego zdjęcia. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Sesja zdjęciowa warta uwagi, polecam bo nie raz wydziałem jego zdjęcia. Pozdrawiam Miło mi. Dzięki za słowa uznania. Pozdro600 ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Pozdro600 Znaczy... spier&alaj ? To rzeczywiście Ci miło. Polecam niektórym zapoznanie się ze znaczeniem zwrotów przed ich użyciem. Edytowane 27 Września 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi