JABŁKO Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam czy zna ktoś ten motocykl i czy jest warty uwagi warto jechać obejrzeć.Pozdrawiam http://otomoto.pl/oferta/suzuki-gsx-r-600-k7-zarejestrowany-ID6yaKRN.html#42702a05d9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Kolejny co się nie umie przywitać.... Jedź i sprawdź wtedy będziesz wiedział.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Powiem tak mieszkam w Aleksandrowie i nie kojarzę tego motocykla bynajmniej nie widziałem go aby jakiś kumpel nim jeździł . Ale możesz podjechać obejrzeć a jak co to kolega ma do sprzedania k-6 750 za 16000 . A tą mogę Ci polecić jak co to dzwoń 514450267 to mój numer. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tak jak Mateusz napisał - zapraszamy do powitalni. Jeśli chodzi o ogłoszenie to z zdjęć za dużo nie widać ale patrząc na miejsce w którym zostały zrobione zdjęcia, sądzę że więcej na temat motocykla może wypowiedzieć się Soltys 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Każdy tak ma Edytowane 24 Września 2015 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progor Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 podbijam pytanie też szukam dla siebie sporta GSX-R albo CBR 600 RR do chłopa z ogłoszenia dzwoniłem, z pogadanki miły, uczciwy i nieściemniający. moto oczywiście leżało. wszystkie plastiki poklejone ale odkąd na nim jeździ nic się nie porozspawywało i wygląda nawet znośnie. wgniotka na ramie. generalnie jak ktoś chce dla szpanu i polerowania to nie te drzwi. ja chcę do jazdy (z naciskiem na tor) więc aspekt wizualny mnie aż tak nie trzyma. czy ktoś z doświadczonych mechanicznie chłopaków z forum mógłby się ze mną przejechać w celu oględzin i pomocy w zakupie? pliz... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak co to z kolegą Masiek możemy pomóc on ma GSX-R 750 i mieszkamy w Aleksie . W najgorszym przypadku możemy podlecieć do TIM MOTO CENTER na wojska polskiego i tam go sprawdzić . Jak co to numer do mnie jest w poście wyżej 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi