karpiu Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Witam, Kupiłem w dobrej cenie buty używane i chciałbym je wysterylizować, odgrzybić itp. Czy znacie kogoś w Łodzi, okolicach kto się tym zajmuje? Dzięki i pozdrawiam, 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juśka Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 (edited) Cześć, nie znam takiego miejsca ale warto pomyśleć nad zakupem suszarki do butów z promieniowaniem UV, koszt 80-130 zł. Na pewno się przyda nawet do obuwia codziennego (zima, deszcze itp) . A domowy sposób to: nasączyć wacik formaliną, włożyć do butów, włożyć do torebki foliowej, zawiązać na noc. Edited September 23, 2015 by Juśka (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 kup motul m2 do czyszczenia, antybakteryjne itp. 25zł 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted September 30, 2015 Author Report Share Posted September 30, 2015 Kupiłem, działa ) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 trza było poprosić gościa od którego kupowałeś o pokazanie gołej stopy hi hi jak nie mniał grzyba choć i on nie jest śmiertelny" będzie Pan zadowolony "myślę że w toalecie publicznej klamka w kabinie jest bardziej niebezpieczna he he, że nie wspomnie o " ssakach leśnych" a jednak domestosem tego nie polewamy he he he he he 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Pianka do czyszczenia klimatyzacji ;-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Polecam ozonowanie, szybko usuwa nieprzyjemny zapach. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts